úterý 29. srpna 2017

Mechanický kráječ chleba

Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše. Kráječ je vybaven přítlačnou krytkou pro bezpečné krájení m. Velmi jednoduchá údržba. Tradiční český výrobek ke krájení chleba a uzenin na plátky. Nastavitelná šíře plátků.


Mechanický kráječ na cibuli. Otáčením vrchní částí kráječe nakrájíte cibuli velmi rychle na drobné kousky. Elektrický kráječ je primárně určen ke krájení chleba a pečiva. Pomůže skvěle při přípravě jednohubek, kdy rovnoměrně nakrájí běžné rohlíky.


Své uplatnění má také jako kráječ na maso, které zvládne bez problémů nakrájet i lehce zmrzlé. Dále s ním uživatelé často krájí salámy, šunku a další uzeniny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Disponuje příkonem 1W. Kráječ umožňuje snadné krájení chleba , pečiva, sýrů, salámy, ovoce a zeleniny na plátky.


V jeho výbavě nechybí ani bezpečnostní. Vybírejte si Kuchyňské kráječe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nůž z vysoce kvalitní nerezové oceli umožňuje stejně dobře jak krájení uzenin na tenké plátky tak i silnější plátky např. Kráječ potravin, elektrický – DOMO PRO DO522S od specialisty na elektro. Ty mechanické nahradily elektrické, novinkou jsou už i kráječe vestavné.


Inzerát mechanický kráječ chleba v okrese Most, cena 200Kč, od fujarajiri na Sbazar. Popis: Nabízím retro mechanický kráječ chleba , salámu, slaniny atd. Je ostrý a plně funkční. Vhodný na chaty a chalupy. Dovoz či zaslání dořešíme komunikací přes mail, případně telefonicky.


Materiál: ABS, řezný kotouč z nerezové oceli. O přesné řezání se postará ostrý nůž z nerez oceli, který se otáčí pouze, pokud točíte klikou. Kategorie: Doplňky do kuchyně Loupač jablek Ezidri - mechanický - Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na „spirálu“ - Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce).


Broušený řezný kotouč z nerezové oceli. Silná přísavka pro upevnění k hladké pracovní ploše. Pro bezpečné krájení má kráječ přítlačnou krytku. Pro lepší skladování má také sklápěcí opěrnou plochu. Nejlevnější kráječ na chleba.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Potraviny tak nakrájíte rychle a souměrně, jako od profesionála. Ruční kráječ na chleba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky