čtvrtek 10. srpna 2017

Mikrovlnná trouba škodlivost

Zatím nikdo definitivně neprokázal, že mikrovlné trouby škodí zdraví - ale nedokázal ani opak, což je mnohem těžší. Přesto se vždy znovu vynoří dramatická odhalení, naposledy v novém hitu internetového zpravodajství AC24. Patří také k trvalé munici různých esoteriků a. Neexistují žádné důkazy o tom, že by mikrovlnná trouba byla nebezpečná nebo zdraví škodlivá. Naopak studie naznačují, že při přípravě jídel v mikrovlnce se zachová více živin a vzniká méně škodlivých látek než. Mike Adams, editor NaturalNews.


Nárůst široce rozšířeného nedostatku živin v západním světě koreluje téměř dokonale se zavedením mikrovlnné trouby. Ovšem stoprocentně těsná, tj. To je možné snadno akusticky prokázat při chodu mikrovlnky pomocí mikrovlnného přijímače. Bez zajímavosti není ani experiment s mobilním telefonem.


Uzavře-li se totiž do (vypnuté!) mikrovlnky mobil a vytočí-li se jeho číslo z jiného telefonu. Proto pokud je mikrovlnná trouba poškozena, třeba v podobě jejích dvířek, může dojít k tomu, že dané mikrovlnné záření putuje i mimo prostor správného působení a může působit na člověka. Opět ale připomeňme, že hlavně v souvislosti se zahříváním. A vlivem toho může být určitá část lidského těla.


Varující škodlivost : mikrovlná trouba , teflonová pánev, mobil. Mobil a technika s provozem spojená vyzařuje nebezpečné hodnoty, zvláště pro děti. A plynovému hořáku svůj osud svěříte? Jak pracuje mikrovlná trouba ? Zjednodušeně lze říci, že mikrovlny prochází izolanty, dorážejí se od kovových materiálů a rozkmitávají molekuly vody, tuku a cukru. Z tohoto principu je zřejmé, že narozdíl.


Po zapnutí přístroje jsou rozptylovány do všech stran. Molekuly vody, obsažené v potravinách, kapalinách nebo tkáních se rozkmitají a tím, že se vytvoří tření, se jídlo postupně ohřeje. Mikrovlny generuje elektronka zvaná magnetron. Je to již přes dvacet let co se mikrovlnná trouba začala v domácnosti poprvé používat celkem masově. Lidé byli doslova uneseni z toho, jak funguje a jaký je to úžasný pomocník v domácnosti, který vám za pár minut ohřál jídlo.


Postupem času se vyráběly dokonalejší mikrovlny s možností i vaření potravin. Zjistí-li se závady nebo jsou-li části zařízení poškozené, nesmí se trouba používat dříve, než ji opraví kvalifikovaný servisní technik. U orgánů, které mají špatnou cirkulaci krve a méně účinnou teplotní regulaci jako je oko, nebo u. Konstrukce mikrovlnných trub zajišťuje, že mikrovlny jsou uzavřeny uvnitř trouby a mohou být zapnuty jen když je zapnut elektrický spínač a současně jsou zavřená dvířka trouby. Pronikání vln spáry u dvířek a sklem dvířek. Kupodivu se však otázkou, zda jde pouze o efekt (nerovnoměrného) ohřevu a zda náhodou mikrovlnná trouba neovlivňuje ohřívané potraviny na úrovni DNA, opět dále nikdo z vědců nezabývá.


Oficiální odpověď: není to možné a basta - neionizující záření, mezi něž mikrovlny řadíme, zkrátka změny molekul či DNA. Výhodou je, že nemusíte připravovat cukerný nálev. Příkladem takového zavařování mohou být například velmi oblíbené a často zavařované jahody. To je určitě pravdou a souvisí to se sdělením, které jsme uvedli výše. Jde o ohřevu, který dokáže poškozovat jakékoliv živé organismy.


Docela na začátek musíme říct, že existují i konspirační teorie, které tvrdí, že mikrovlnná trouba je schopná odposlouchávat, o čem se doma bavíte. K tomu stačí jen dodat, že za předpokladu, že do ní někdo vloží štěnici, pak ano. Z principu ale neobsahuje žádné prvky, které by něčeho takového byly schopné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky