středa 28. června 2017

Střížná pojistka unašeč k masomlýnku bosch mum 4 5

Autorizovaný prodejce Bosch. Vyhledat ☰ Další Úvod O společnosti Speciální nabídka Půjčovna Servis Poradna. MUM Bosch unašeč k masomlýnku MUM Bosch typ MUZ 4xxxx. Robot Bosch náhradní díly unašeč MUM.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. AKCE PRODLOUŽENA DO ODVOLÁNÍ ! Platí pouze pro objednání na eshopu. Free Shipping Available. Vyžvejkal se mi korybut … Přibližně po roce a půl používání.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Příslušenství ke kuchyňským robotům značky Bosch. Plastový unašeč ( pojistka ) kuchyňský robot Bosch modelové řady MUM. Místo nouzového zlomu chrání pohon před poškozením.


Spojka šneku slouží jako střižná pojistka a chrání tak motor masomlýnku. Střižná spojka - unašeč struhadel pro kuchyňské roboty řady MUM 4. Pojistka krouhače pro MUM5. BOSCH a modelům dle seznamu.


Kotouč pro asijskou kuchy. Profesionální výsledky dosáhnete s těmito nástavci rychle a jednoduše. Pro požití se samostatně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Náhradní díl pro vysavač Bosch. Bosch MUM 521už rozebírají maminky na webu eMimino. On this page you can download it for free.


For details about manual, see the info below. The file is available in a few seconds as the connection speed of your internet. Provided by Alexa ranking, unasec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky