pátek 9. června 2017

Domaci pernik

Jednoduchý recept na domácí perník, který se vždy povede. Tématické fráze: perník recept domácí perník na plech perník recept na pernik jak upéct perník recepty pernik recept perník top recepty pernik andělský perník perník recepty vláčný perník hrníčková kuchařka perník jednoduchý hrnkový perník perník na plech perník z domácí pekárny perník z hladke mouky dobry. Tak tento perník jsem dělala včera,riskla jsem to půl na půl s hl. Po upečení jsem perník na vrchu potřela citronovo-limetkovou marmeládou(marksspencer)na to.


Recept na rychlý perník ke kávě.

Hrnkový recept na výborný domácí perník, který nemá v mém receptové sešitě konkurenci. Je nadýchaný, jemný, chutný, sladký a hlavně měkký jako pavučinka. Používám i prášek do pečiva, který je prioritně určén na perníky, dodá vynikající chuť, máte tam už namíchané koření, které do perníku musí jít :) Autor: Reny Naty A. Perník je už hotový a je výborný, ten čo som robievala ja sa nedá porovnať. Ja som ho ešte trochu upravila podľa relácie prostřeno ale tam perník piekly z prášku a ja také veci moc nemusím. Aj ja som vyskusala tento pernik , ked ma take skvele ohlasy ale asi som ho dala na maly plech, lebo je v strede dost vysoky Este sme ho neochutnali, ale urcite bude skvely.


Ještě minulý týden jsem měla velmi velkou chuť na domácí perník a tak jsem ho ještě o víkendu musela upéct.

Zůstal poslední kousek a tak jsem si vzpomněla, že nahraji recept i pro vás, abych vás trošku podráždila mým výtvorem, se kterým jsem maximálně spokojená :) Škoda, že nezůstalo více kousků, ještě bych si dala ke kávičce. Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť! Do perníku nezapomeňte přidat rozinky a gurmáni jej mohou nazdobit šlehačkou.


Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Nakonec přidáme ještě koření a pořádně promíchá. Hrníčkové recepty jsou ty NEJ! Horkou placku jsem potrela domaci merunkovou marmeladou smichanou s povidly. Po vychladnuti jsem jeste vse polila polevou z ghi, kokosoveho oleje, ovesne smetany a karobu (neni to uplne dietka :-) ). Navrch jsem vse posypala kokosem a je dokonaly.


Ingredience: mouka pšeničná hladká 1gramů, cukr 1gramů, vejce kusy, ořechy gramů (mleté), máslo gramů, čokoláda hořká gramů, kypřící prášek do pečiva balíček, olej decilitru, koření lžička (mleté - anýz, badyán, hřebíček, skořice, muškátový květ), kakao lžička, sůl špetka, kompot meruňkový decilitrů, smetana 5. Babiččin perník pro domácí pekárnu. Domácí perník,recept, návod na vaření,suroviny. Všetky prísady dôkladne zmiešame. Mandľový puding si uvaríme podľa návodu na obale, pričom do mlieka pridáme perníkové korenie. Následne uvarený puding necháme mierne vychladnúť.


Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví.

Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Opýtajte sa ľudí, aký koláč nesmie chýbať na Vianoce a väčšina vám bez váhania odpovie: perník alebo medovník.


Asi každý máte ten svoj obľúbený recept, ktorý vždy na sviatky oprášite, upečiete a užívate si tú nádhernú perníkovú vôňu. Dobrý perník se vždycky hodí. Děti ho milují a dospělí si ho taky nenechají ujít. Dnešní recept na žitný perník se vám bude určitě líbit. Troubu předehřejte na 170°C.


Co takhle ohromit celou vaši rodinu klasickým dezertem v podobě medovníku? Jeho příprava se možná zdá komplikovaná, ale už po prvním kroku zjistíte, že tomu tak není. Když se budete držet postupu, dostanete tímto dortem své příbuzné do kolen!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky