čtvrtek 1. června 2017

Odkapávač na nádobí tescoma

Odkapávač lze po použití srolovat nebo složit. Praktická souprava pro odkapávání a sušení kojeneckých láhví, dudlíků, misek, hrníčků, dětských lžiček apod. Souprava obsahuje odkládacích květinek, závěsných lístků, stojánek a odnímatelný podnos pro snadné čištění.


Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti. Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA.

Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Vynikající pro odkládání a odkapávání kartáčů a houbiček.


Opatřeno odnímatelnou odkapávací vložkou pro snadné čištění. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. Velký odkapávač se sadou nádobí obsahuje talíře, hrnečky s podšálky, příbory, sadu hrnců a kuchyňské náčiní, vč.


Rozměry: 45x35x1cm.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Veškeré informace o produktu. Pokud potřebujete nechat oschnout umyté hrnečky, pánve nebo hrnce, nádobí stačí položit na tuto speciální oboustrannou podložku.


Součástí odkapávače je tác na odkapanou vodu. V čem odkapávač CLEAN KIT vyniká? Revoluční odkapávač na nádobí PRESTO TONE. Výrobek je vyroben z vysoce kvalitního a savého mikrovlákna. Pro úklid domácnosti, její perfektní organizaci a příjemnou atmosféru máme v nabídce celou řadu praktických výrobků.


Vyberte si z přírodních vůní do bytu pro váš každodenní relax, designových doplňků a dekorací, které zútulní váš interiér nebo elegantních nástěnných hodin. Nádobí je potřeba po umytí dobře a rychle usušit. Věříme, že budete spokojeni, ať už si vyberete jakýkoliv kuchyňský odkapávač z naší nabídky. Vše je vyrobeno tak, aby vám mohlo spolehlivě sloužit dlouhou dobu.


Skvěle se hodí do malých bytů či jiných prostor, kde je potřeba chytře využít každý. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Nejen že je velmi praktický a snadno omyvatelný ale je také stylový.

Urychlí schnutí, nepoškozuje nádobí , je skladný a prozáří i vaši kuchyni. Praktický odkapávač s podnosem Online je šikovný pomocník pro okapání a osušení umytého nádobí. Sháníte opravdu účinný odkapávač , který nepoškodí vaše nádobí a pomůže s jeho sušením? Odkvapávač PRESTO TONE si zamilujete!


Veselé motivy zvířátek, princezen i autíček zdobí oblíbené produkty, které jsou určeny speciálně pro naše nejmenší strávníky a nadšené kuchtíky. Vysoké nároky na zdravotní nezávadnost použitých materiálů jsou samozřejmostí!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky