čtvrtek 15. června 2017

Forma na lízátka

Forma na lízátka

Lízátka karamelová, ovocná a mnohá další. Výrobek je zhotoven z tepelně odolného silikonu, který lze použít v rozsahu teplot od -60C° do 230C°. Práve ste vkročili na cestu ľahkosti a hravej radosti, ktorá je plná opojnej chuti a vône, je farebná a sladká. Láka vás tvoriť a odkrývať nekonečné more sladkých možností, tvarov od výmyslu sveta a tých najlepších ingrediencií.


Forma na lízátka

Jednoduchá forma na kusů kulatých lízátek z různých surovin se velmi snadno používá i udržuje. Materiál, z kterého je vyrobena, zaručuje její dlouhou životnost. K formě dostanete i 30ks špejlí. Nechali jsme pro vás otestovat foodblogereCake pops – pečená lízátka jsou velmi oblíbená hlavně v Anglii a Americe. V nabídce máme samozřejmě i nezbytné plastové tyčinky na lízátka a cakepops.


Silikónová forma na pečenie macíkov. MOMENTÁLNE NIE JE NA SKLADE. Expedujeme približne o 3-týždne. Je ju možné použiť na výrobu čokolády, marcipánu, mydielok atď.


Forma na lízátka

Paličky nie sú súčasťou balenia. Je možné dokúpiť ich zvlášť. V ponuke máme rôzne formy na výrobu lízatiek, paličky k lízatkám, stojany, obaly na lízatká - viď ostatné inzeráty. Dekorace na dort) Hodnocení produktu:.


Vytvořte si chutná domácí lízátka díky silikonové formě na lízátka. Před použítím musí být formy dokonale vysušené tak, aby bylo možné pralinky snadno vyklepat. Tak právě to si můžete dopřávat při použité této praktické formy na lízátka. S touto formou už nebude domácí výroba lízátek v klasickém kulatém tvaru žádný problém.


Forma na lízátka

Detailní popis produktu. D silikonová forma na lízátka. Vyrobte si vlastní lízátka různých tvarů. Súčasťou balenia je paliček.


Chcete vedieť, či je cena 0. Rozmery formy: x x 5cm. Máme pro vás kompletní sortiment, s kterým to zvládnete. Wilton forma na čokoládová lízátka - dvojitá srdíčka. Formy myjte ručně v horké. Silikonová forma na šest lízátek CakePop.


Cukrářská pevná polykarbonátová forma na výrobu čokoládových lízátek. Součástí výrobku není tyčinka (držátko) na lízátka. D formy vyrobené v PET na formování lízátek z ovocných pyré, foie gras, želé nebo čokolády.


Forma je vhodná i na domácí nanuky. Snadná a rychlá výrobu lízátek ve tvaru maliny. Vytvoříte kusů lízátek o velikosti cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky