úterý 6. června 2017

Igelitové ubrusy metráž

PVC ubrusy jsou požívány všude tam, kde je potřeba snadná a rychlá údržba. V nabídce naleznete PVC ubrusy s textilním podkladem, který nejen chrání stůl, ale také prodlužuje životnost ubrusu. Možná budete překvapeni, ale stále jsou velmi moderní. Dají se využít v samotné domácnosti nebo i venku v kombinaci se zahradním stolkem či s nábytkem na terase nebo v pergole. Pro domácnosti a různé stravovací zařízení.


Vhodné pro mateřské školky a pro školní jídelny. Dle dohody lze vybrat a zakoupit ihned na místě, většinu vystavených zde ubrusu ustřihneme na počkání. Ubrusy z PVC jsou vyrobeny z kvalitní směsi, která je nanesená na textilním podkladu. Ubrusy se vyznačují vysokou kvalitou a širokou nabídkou moderních vzorů v různých barevných provedeních. Potištěné PVC ubrusy MIMOSA svým výrazným designem a jasnými barvami upoutají každého.


Textilie na rubové straně zabrání shrnování a zajišťuje dimenzní stabilitu. Plastový povrch umožňuje snadnou údržbu. Tyto ubrusy jsou velmi oblíbené všude tam, kde usnadňují údržbu.


Všechna metráž je opatřena teflonovou povrchovou úpravou, což znamená, že odolává vodě. Vylité nápoje nezanechávají na látce žádné skvrny a nemusí se tedy tak často měnit a prát. Kromě tradičních jednobarevných látek, jako je f. V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony a mnoho dalšího. Ubrusy , utěrky, prostírání… Pořídíte je za pár korun, ale s jejich pomocí svou kuchyň doladíte do posledního detailu.


A obléknte-li si k tomu krásnou zástěrku, pak vaší kuchyni žádný muž neodolá. Vážení zákazníci, prosíme sledujte naše aktuální omezení v důsledku koronaviru. Děkujeme Vám za trpělivost a pochopení.


Jarní aranžmá oživí interiér - L. Ubrusy , kapesníky, metráž , koberce, přehozy Nabízíme široký výběr bytových doplňků. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika.


Ubrusové látky s kvalitní teflonovou úpravou jsou vodoodpudivé, tudíž nevsáknou žádnou rozlitou tekutinu. Jejich snadná údržba je velkým plusem. Ubrusy , naprony i prostírky různých velikostí z teflonové látky se hodí jak do domácností, tak i do restauračních či hotelových podniků. Do hodnocení prosím pište informace, které jsou užitečné zejména pro ostatní zákazníky.


Kromě komentářů týkajících se přímo vlastností produktu, ke kterému hodnocení píšete, můžete inspirovat ostatní a uvést k čemu jste produkt použili a jak zpětně hodnotíte Vaši volbu. Ubrusovina PVC s květinovými mandalami v černobílém provedení a stříbrnými metalickými odlesky. Ideální pro výrobu ubrusů, dětských bryndáků, pláštěnek, prostírek i podsedáků do dětských jídelních židliček. Hledáte ubrus, který rozjasní váš jídelní stůl?


V e-shopu nabízíme krásné a kvalitní ubrusy velmi levně. Ze široké palety zboží si vyberete ubrus na svatbu, oslavu narozenin, výročí, na jídelní či pracovní stůl. Velmi oblíbené jsou ubrusy z PVC, plastové, igelitové nebo teflonové ubrusy.


Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské. Z našich látek hravě zhotovíte závěsy, ubrusy a prostírání, sedáky na židle, lavice a houpačky, sedací a válecí vaky, polštářky, taštičky, peněženky, hračky, hrací deky, povlečení, kapsáře, nebesa, košíčky, šátky oděvy a jiné doplňky Střiháme po půl metrech. Látku obdržíte vždy v jednom kuse.


Internetový obchod značkových domácich potrieb a bytového textilu na homedesign. Miruš, látky, galanterie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky