čtvrtek 8. června 2017

Eta delicca 7149

Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Příprava chleba v pekárně ETA Delicca II je plně automatická – zahrnuje předehřev, hnětení, odpočinek, dostatečné kynutí, kvalitní pečení a následné udržování teploty. To vše bez nutnosti vašeho zásahu. Pokud však chcete mít všechno pod kontrolou, pekárna ETA Delicca II se vám ráda přizpůsobí. Má příznivý poměr ceny a výkonu, mezi její velké výhody patří minutová paměť při výpadku proudu, což je několikanásobek běžné doby.


Pekárně také nechybí program bezlepkového pečení, proto ji můžeme doporučit i uživatelům, kteří pátrají po. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tiež sa môžete tešiť na cesto bez zbytočnej práce a komplikovaného spracovávania. Plne automatická príprava zaisťuje predhrievanie, hnetenie, odpočinok, dostatočné kysnutie, kvalitné pečenie a následné udržovanie.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Héjának színét fokozat szerint be lehet állítani, valamint esetleges késleltetési funkció is elérhető. Veškeré informace o produktu.


Könnyen megbirkózik teljes kiőrlésű és gluténmentes változataival és sok más étellel, mivel előre beállított programmal rendelkezik az előállításukhoz. Dodáváme náhradní díly na domácí pekárny ETA. Mnoho ND ETA vedeme skladem. Na pekárny dodáváme háky hnětací, nádoby, hnací klínové řemeny, řemenice, motory nebo topná tělesa a další náhradní díly. Zvolit si můžete i vlastní program, ve kterém můžete zrychlit jednotlivé fáze přípravy.


Lahko izbirate med dvema velikostma hlebca, nastavite eno od stopenj obarvanosti skorje in odložite začetek priprave. Perfektný prehľad o nastavenom programe a iné informácie poskytuje modro podsvietený displej. Je plne automatická a umožní pripraviť pečivo aj pre chorých s potravinovými alergiami či celiakiou.


Eta delicca 7149

Vybrať si môžete z prednastavených receptov vrátane prípravy domáceho džemu. The high technical and utility value of ETA products is provided through our own appliance testing lab and a team of experts with years of experience. Smart solutions ETA follows trends and offers innovative solutions thanks to which our products provide great service in any home.


Domáca pekáreň značky Eta vám spríjemní každé ráno čerstvým voňavým chlebom. Kromě přípravy chleba (i v celozrnných či bezlepkových variantách) umožňuje díky svým programům přípravu těsta na koláče, výrobu jogurtu a džemu, ale i chutné sekané. Chcete doručit zboží do Česka? Zobrazuje denný čas aj pri stave nečinnosti. Nádoba pekárne má nepriľnavý povrch, takže sa nemusíte báť, že chlieb pripálite.


Eta delicca 7149

Maximálna kapacita pekárne je kg. Ahoj,po dlouhém výběru jsem si objednala tuto pekárnu. Dnes jsem v ní pekla poprvé a je absolutně super.


Zkoušela jsem směs od Labety i svůj recept a obojí dopadlo na jedničku. Zarazila mě pouze jedna věc a to, že pekárnu vyrábí ve dvou provedení Eta Delicca - česká tlačítka a Eta Dellica - tlačítka v angličtině. Prodloužená záruka let na motor! Dalším plusem je časovač a přednastavených programů.


Eta delicca 7149

Domácí pekárna ETA Delica se programy připraví různé druhy chleba, uvaří džem, pomůže s přípravou kynutých těst. Celý popis a technické parametry. See all the product information.


ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť a úžitok viac ako rokov. Lze si vybrat ze dvou velikostí a nastavit také zhnědnutí kůrky ve stupních, popřípadě odložit začátek přípravy.


K tomuto produktu máme v ponuke toto príslušenstvo a náhradné diely. Príslušenstvo pre pekárne chleba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky