středa 7. června 2017

Forma na mýdlo

Silikonová forma na mýdlo srdíčko s růžemi - ks. Tato speciální forma dává možnost výroby malých pestrých mýdlových kuliček, které můžete dokonce vzájemně spojit do mýdlového řetězu tak, že mezi jednotlivé polokoule vložíte třeba stuhu. I tyto mýdlové kuličky můžete různě obarvit.


Víceprodukční a víceúčelové formy nejen na mýdlo. Plastová průhledná forma určená zejména pro výrobu mýdel z mýdlových hmot.

Formu zalijeme rozpuštěnou mýdlovou hmotou a ponecháme ztuhnout. Forma obsahuje obdélníků. Ztuhlé mýdlo následně rozkrájíme na obdélníky. Stačí ji vystlat pečicím papírem, nalít do ní mýdlo a nechat hodin ztvrdnout. Poté šrouby snadno povolíme rukou, čímž oddělíme jednu boční stranu formy a hotové mýdlo jde jednoduše vyjmout.


Na formě si uděláte rysku podle toho, jak chcete mít mýdlo. Výživný a bohatý pleťový krém, který vás překvapí nejen svojí lehkostí na pleti, ale i lehkostí výroby! Je na něj potřeba jen několik základních ingrediencí, zvládnete ho za pár minut a výroba je.

V žádném případě nepodporujeme nebezpečnou chemii ani konvenční suroviny pro výrobu mýdel či kosmetiky. Sada kruhových forem na mýdlo 5ks. Mýdlo nalijte do jednotlivých kruhů a nechte ztvrdnou, poté opatrně vyjměte.


Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající od 1. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Silikónová forma na výrobu mydla z glycerínových mydlových hmôt aj metódou za studena. V tomto videu som sa rozhovorila o mydlových formách, ktoré mám doma. Nie sú tam zďaleka všetky možnosti, napríklad som zabudla na krabicu od džúsu, prípadne.


Díky této formě na výrobu domácích mýdlíček si můžete vyrobit vlastní domácí mýdla různých vůní i barev oválného tvaru s nápisem Soap ( mýdlo ). Všechny formy na mýdla snesou max. Při vyšší teplotě se zkroutí! Vhodné na mýdla, sádru a keramické prášky - celková spotřeba cca : 3gramů.


Recept na první mýdlo jsem proto zvolila základní, jednoduchý a funkční.

Uvádím jak procenta, tak i konkrétní hmotnosti pro vytvoření mýdla z půl kila olejů (výsledkem je zhruba 7gramů mýdla). Pokud budete chtít udělat menší nebo větší mýdlo , je potřeba recept přepočítat. Vedle známých plastových forem můžete použít též znamenité silikonové formy s rafinovaně zdobnými obrazovými motivy. Uvedená cena 75-Kč je za první formu.


V ceně je započítána výroba kopyta včetně loga. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Exkluzivní mýdlová forma ze silikonu.


Tato forma je vhodná k odlévání mýdel z mýdlových hmot, tuhých šamponů, tuhých kondicionérů, tuhých masážních olejů, sádry, fima, pryskyřice, vosku a dalších hmot a materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky