úterý 20. června 2017

Panvica na palacinky

Panvica na palacinky

Panvice na palacinky na Alza. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Ako správne vybrať panvicu na palacinky ? Na prípravu palaciniek je potrebný nepriľnavý povrch, ktorú jednoducho očistíte a palacinky sa naň nebudú lepiť.


Panvica na palacinky

Jej celková kapacita je litra. Je extra odolný aj voči poškriabaniu. Palacinky vďaka výbornej nepriľnavosti hladko vkĺznu do taniera. Tescoma panvica na palacinky. Aj to je dôkaz kvality a toho, že výrobca si za svojim sortimentom stojí a za kvalitu neváha ručiť nadštandardne dlhou zárukou na svoje výrobky.


Pred samotným vysmážaním cesto ľahko premiešame. Odporúčame zvoliť panvice s nelepivým povrchom a najlepšie priamo panvicu na palacinky. Cesto rozlejeme naberačkou a krúživým pohybom ruky s panvicou ho dostaneme po celej ploche panvice. Je to odolná panvica so zošikmenými stranami pre extra ľahké vyklopenie vašich palaciniek. Tak, ako aj ostatné produkty tejto línie, tak aj panvica na palacinky je vyrobená zo smaltu a ocele s kamennými a medenými časticami s dobrými tepelnými vlastnosťami.


Akcia Video € 4(vrátane DPH) akčná cena € 3(vrátane DPH) Kúpiť. Banquet panvica na palacinky je vhodná na všetky typy sporákov vrátane indukcie. Je ideálna na prípravu palaciniek aj vaječných omeliet a vďaka nepriľnavej úprave nemusíte drhnúť prilepené cesto. Nie každá panvica je však vhodná na indukciu preto sme pre vás urobili výber panvíc, ktoré sú pre tento moderný spôsob varenia prispôsobené.


V sortimente máme panvice na indukciu rôznych veľkostí a zameraní napr. Veľmi nízky okraj panvice umožňuje ľahké otáčanie pokrmu behom vysmážania. Veľkou výhodou je, že pokrmy na titánovej palacinkovej panvici môžete pripravovať celkom bez tuku!


Panvica na palacinky

Pokrmy sa nepripaľujú a panvica na palacinky sa ľahko čistí. De Buyer Mineral B Element je výsledok profesionálnej prípravy palacieniek a maximum technologického pokroku v oblasti kulinárstva. Navyše jedlo sa na povrchu variča nepripaľujú, nebola jeho povrch je takmer studený. Vďaka tomu je také varenie na indukciu bezpečnejšie napr.


Za nevýhodu sa označuje nutnosť použiť riad vyrobený z magnetických materiálov. Preto im TESCOMA venuje mimoriadnu pozornosť a ponúka v tomto odvetví všetko, čo si len dokážete predstaviť – ľahké wok panvice aj masívne grilovacie panvice na steaky. Z prvotriednych materiálov, s vysoko kvalitnými povrchmi – hladkými, „kamennými“ aj vrúbkovanými.


Na každú z nich má samozrejme tiež pokrievky. NAY, najväčšieho maloobchodného predajcu spotrebnej elektroniky a súvisiacich služieb na Slovensku. Podstatné parametre výberu sme vám ozrejmili, vyplynuli z nich však ešte ďalšie otázky.


Povrch panvíc sa ľahko umýva a sú vhodné pre všetky typy sporákov. Rozhodli sme sa ich čo najpodrobnejšie zodpovedať na tomto mieste. Máte radšej sladké jedlá, a palacinky alebo lievance patria medzi časté pokrmy, ktoré doma pripravujete?


Na perfektnú prípravu je dôležitá predovšetkým kvalitná panvica , na ktorej sa cesto nepripáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky