čtvrtek 22. června 2017

Forma na lívance

Díky čtyřmístné formě na volská oka vykouzlíte chutnou snídani během okamžiku. Udělejte si skvělé palačinky s praktickou silikonovou formou na lívance. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI FORMY - potravinářský.


Lívanečniková forma na lívanců. Ideální dárek do kuchyně!

Velmi jednoduchá příprava lívanců neb. Snadno a rychle vytvoříte úhledné lívance jeden jako druhý. Motiv smajlíku, srdce, hvězdičky a kytky na lívancích nebo smaženkách. Klasická sázená vejce neboli volská oka, jedno jako druhé.


S novým tvořítkem je připra. This video is unavailable. Forma poslouží na dokonale vytvoření palačinky nebo lívance. Forma na lívance je super vychytávkou do kuchyně.

Toužíte po dokonalých lívancích, omeletách či sázených vejcích? Díky této silikonové formě jich dosáhnete snadno a rychle. S tímto silikonovým lívanečníkem vytvoříte snadno a rychle ty nejlepší lívance pod sluncem. Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení. V nabídce formy na dorty a klasické moučníky včetně unikátních forem na madlenky, muffiny, vafle, vanilkové rohlíčky, oříšky, mušličky, hvězdičky i makronky.


Detailní popis produktu. Naráz uděláte až lívanečků na jedné pánvičce V prvním kroku položíte formu na pánvičku a nalejete těsto a počkáte až se. Tepelně odolná silikonová forma na lívance vyrobená z vysoce kvalitního hygienického silikonu vhodného pro potraviny. Nebudou se vám ani při obracení trhat a lepit.


Formu položíte na teflonovou pánev plochou s kolečky o menším. Uvádíme vnitřní rozměr formy. Roztomilá forma na lívance či volské oko různých tvarů je šikovným pomocníkem do každé kuchyně. Díky praktické formě na sázené vejce vykouzlíte během chvilky krásnou a chutnou snídani.


Vnitřní rozměr formy je 5x9xcm. Je opatřena držadlem pro lepší manipulaci. Barva oranžová nebo hnědá dle aktuální skladové zásoby.


Tento silikonový lívanečník užijete jistě v každé domácnosti, kde jsou děti, a nebo pokud máte jen rádi snídaňové lívanečky.

Připravte si snadno a rychle ty nejlepší lívance pod sluncem. Skvělé taky na vajíčka nebo bramboráčky! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Silikonová forma zelená na pečení lívanců - Sil. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky