pátek 23. června 2017

Tescoma pasírovač

Tescoma pasírovač

Vývojového a design centra TESCOMA Materiál : prvotřídní nerezavějící ocel, odolný plast. Určený na jednoduché a rýchle pasírovanie zeleniny a ovocia, vynikajúci najmä na prípravu paradajkových, zemiakových, zeleninových a ovocných pretlakov a pyré. Určeno k pasírování zeleniny a ovoce, vynikající zejména pro přípravu omáček, polévek a protlaků z rajčat, základů zeleninových omáček (např. svíčková), koje. V čem pasírovač Grand CHEF vyniká? Je vynikající pro přípravu rajčatových, bramborových, zeleninových nebo ovocných protlaků a pyré apod.


V pasírovači GrandCHEF připravíte protlak ze syrových nebo vařených rajčat i ze syrového ovoce s měkkou dužinou, např. Moderní lisy česnek usnadní drcení česneku, odšťavňovače připraví čistou citrusovou šťávu, mačkadlo propasíruje vařené brambory pro dokonale hladké pyré a pasírovač propasíruje vařenou zeleninu i čerstvá rajčata do omáček a polévek. Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit. Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály.


Kvalitní nerezové nádobí pro profesionální i domácí kuchyně, pánve všech velikostí i oblíbené a mimořádně bezpečné tlakové hrnce ze špičkových materiálů. Všechny splňují vysoké nároky pro moderní a úsporné vaření. Naše prodejny jsou v souladu s nařízením vlády uzavřeny. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Tento pasírovač HANDY je určen k pasírování zeleniny a ovoce. Příprava a zpracování těsta. Hýčkejte ho s produkty TESCOMA a zdar vašeho snažení je zaručen. Vynikající pro jemné pasírování vařené nebo pečené zeleniny a omáček.


Sítem GrandCHEF snadno propasírujete doměkka uvařenou nebo upečenou kořenovou zeleninu, brambory, dýně i konzervovaná rajčata. TESCOMA je českým výrobcem originiálních kuchyňských potřeb, které navrhují a testují čeští designéři v Design centru ve Zlíně, kde také sídlí centrála společnosti. TESCOMA nese označení světový patent a mnoho z nich získalo prestižní ocenění za design, jako jsou RED DOT DESIGN AWARD nebo German.


Pasírovač je dodáván se dvěmi pasírovacími disky. Tescoma Lisy a odšťavňovače do vaší kuchyně. Vďaka tomu zvládne pripraviť naraz väčšie množstvo zeleninových aj ovocných pretlakov a pyré. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények. Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök.


Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Nový pasírovač HANDY pasíruje i syrová rajčata! Disk s malými otvory je vhodný pro pasírování syrových i vařených rajčat, vařených cuket, dýní, baby karotky a syrových banánů, jahod apod. Výhodou pasírovače Handy je, že po použití jej můžete mýt v myčce.


Tescoma pasírovač

Ovoce a zeleninu s měkkou dužinou můžete pasírovat v syrovém stavu a není nutné, např. Ostatní ovoce a zeleninu je. Díky tomu zvládne připravit najednou větší množství zeleninových i ovocných protlaků a pyré.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Pripravte sa na úrodu ovocia a zeleniny, podľa všetkých predpovedí má byť tento rok naozaj bohatá! S pasírovaním a prípravou paradajkových, zemiakových, zeleninových aj ovocných pretlakov a pyré vám pomôže celonerezový pasírovač GrandCHEF.


Tescoma pasírovač

Tri disky s rôznymi otvormi a zhrňovacia lopatka zaručí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky