pondělí 19. června 2017

Kuchyňská zástěra s vlastním potiskem

Kuchyňská zástěra s vlastním potiskem

Vytvoř vlastní kuchyňskou zástěru s potiskem ! Máme mnoho variant jak pro veselé ženy, dívky a holky i zástěry pro muže a chlapy, kteří se alespoň občas přimotají v kuchyni nebo aspoň otáčí maso při grilování. Kuchyňská zástěra pro muže má na sobě postavu muže, ale samozřejmě může muž nosit i zástěru s postavou ženy a naopak. Zástěra na vaření s vlastním potiskem.


Vyber si z mnoha vtipných potisků a navrhni vlastní kuchyňskou zástěru. Ideální pro Tebe nebo jako dárek pro Tobě blízkou osobu. Kuchyňské zástěry s různými motivy jsou ideálním doplňkem pro vaření jak v moderní kuchyni, tak i na chalupě. Produkty s vlastním potiskem nepodléhají výměně ani vrácení. Pánská zástěra černá, krátká s vlastním potiskem.


Vhodná jako zástěra na grilování i vaření, pro muže i ženy. Podle potisku může být také vtipná zástěra apod. Tato grilovací zástěra (nebo vařící, číšnická apod.) má uni velikost, rozměr 85x83cm. V sortimentu máme i profesionální zástěry pro kuchaře a číšníky, které jsou následně opatřeny potiskem restaurace či hotelu.


Nabízíme také krátké kuchařské zástěry s potiskem. Trička, mikiny, hrnečky, batohy, zástěry atd. Vlastní potisk nikdy nebyl jednoduší. Rozměry: délka 73cm, šířka 57cm. Navrhni si kuchyňskou zástěru s vlastním potiskem ! Při používání této stránky dochází ke zpracování cookies, které pomáhají zvyšovat kvalitu služeb.


Dárek potěší srdce každého kuchtíka či pekaře. Pracovní zástěry nebo na doma s vlastním potiskem. Vytvořte si potisk v naší online aplikaci. Hrnečky, trička či dětské body s potiskem podle Vašeho návrhu.


Překvapte své blízké dárkem, do kterého přidáte i kousek Vaši originality. Trička a hrnečky s vlastním potiskem - textem a obrázkem přímo na míru pro Vašeho partnera nebo kamaráda. Udělejte radost porcelánovým hrnečkem s osobním vzkazem.


Originální textil s potiskem. Dále nabízíme kuchyňské zástěry a látkové tašky s našimi obrázky. Pro ženy i muže, pro malé i velké, pro mladé i starší. Tričko s potiskem , polštář s fotkou a další hity z textilu. Potisk textilních materiálů je poslední roky čím dál oblíbenější.


Chcete nechat potisknout tričko? Fotomotivy ani originální nápisy nejsou problém. K získání a využití uvedených produktů a služeb je třeba uzavřít s ČMSS smlouvu a splnit podmínky uvedené ve smlouvě. MSS není povinna smlouvu uzavřít.


Stránky najdetesevevlastnim. Detailní popis produktu. Navrhněte si zástěru s vlastním potiskem u Praďocha.


Kuchyňská zástěra s vlastním potiskem

Potiskneme rádi Váš obrázek, nebo jej nakreslíme dle Vašeho zadání a to zcela zdarma. Potisk zástěry - pro maminku, tatínka, babičku i dědečka. Cena obsahuje zástěru (lehký materiál, 1 polyester), potisk a DPH ve výši. Výroba a expedice do až pracovních dní. Nevíte, co za dárek svým blízkým?


Neváhejte a kupte praktickou a vkusnou zástěru s psím potiskem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky