pondělí 19. června 2017

Lesní sklo nový bor

Typickým znakem lesního skla je nazelenalá nebo modrá barva s bublinkami. Otevřen zůstává prodej přes internet, výdej zboží na provozovně Nový Bor. E-shop a výdejní místo funguje bez omezení! Obracíme se na vás s žádostí o možnosti platby předem.


Chceme co nejvíce omezit styk s poštovním doručovatelem.

Původní firma, ze které vychází Fa. Vysoká historická číše - zelené sklo. Výrobek prodáváme jako dekorační repliku. Motiv vychází architektury skotského hradu Stirling castle. Tato obec vyrostla na lesní půdě – vřesovišti, označovaná německy jako Haida (Heyde), později česky Bor.


Stálá expozice dokládá prostřednictvím rozmanitých skleněných exponátů a modelů sklářských dílen stylový a technologický vývoj českého skla od 17. Dlouholetá tradice sklářského řemesla v českých zemích dala vzniknout překrásným ručním výrobkům, které je potřeba připomínat.

Cílem výroby historického skla je poukázat na sklářský um našich předků a na jejich ovládání řemesla, které se bezesporu blížilo umění. Vítejte v katalogu s replikami historického skla. Repliky historického skla ( lesní sklo ,historické číše, dárkové sklo ) z naší produkce si můžete objednat sklenice ve čtyřech barvách a to zelené , smog (kouřová) , modré a čiré.


RIVA GLASS - Václav Růžička provozuje velkoobchod i maloobchod. Nabízíme umělecké sklo , užitkové sklo a dekorativní sklo , lustry, porcelán a bižuterii. Málokdo z nás by asi hledal místo posledního odpočinku v lese. A přece takové místo existuje.


Ontdek ideeën over Middeleeuwen. Nový Bor se nachází v severních Čechách v okrese Česká Lípa. Ve stínu vzrostlých stromů se nachází hroby i hrobky starých sklářských rodů.


Výsledky pro Sklo in Nový Bor. Autorizovaný prodej a servis zahradní a lesní techniky Nový Bor. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba SKLÁRNA SLAVIA, s. Radim Mitiska, Glass Studio Anežka,. Navrhuji a vytvářím nápojové soupravy, džbány, vázy, mísy, svícny, těžítka a dekorativní předměty.


Mezi malíři proslula nejvíce rodina Preusslerů, z brusičů a řezačů skla potom zejména rodina Lehmannů.

Vyrábělo se tu nejprve zelené lesní sklo , potom surovina pro broušení, rytí a malování. Již samotný název města voní pryskyřicí a borovými lesy. Ten přívlastek „ nový “ mu právem náleží, neboť se svými 2lety nemůže soupeřit s mnohem staršími okolními městy jako jsou Česká Lípa, Cvikov či Jablonné v Podještědí. Leží zde popravení účastníci Rumburské vzpoury. Como hacer GUIA DESLIZANTE para SIERRA DE MESA ️ DESLIZADOR⬅️ Cortes EXACTOS #128512; - Duration: 14:30.


Sklárna Ajeto produkuje luxusní a exkluzivní sklo , které můžete spatřit v uměleckých galeriích celého světa. Práci mistrů můžete shlédnout při exkurzi v Lindavě nebo ve sklářské restauraci Ajeto v Novém Boru. Lesní hřbitov Nový Bor.


Czechoslovakian Glass Mistři českého skla - Czech Glass Masters. Bohemian Art Art Deco Era Glass Collection Tango Bright Colors Overlays Glass Art Feather German. Vážení obchodní přátelé.


Předem Vás chci seznámit s naší firmou. Jmenuji se Boris Doškář a spolu se svojí ženou Zofií Doškářovou jsme vlastníky malířské dílny, kde dekorujeme skleněné výrobky technikou vysokého smaltu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky