pátek 2. června 2017

Forma na beránka tescoma

Forma na beránka s dokonalými tvary. Každý teď na Velikonoce hravě zvládne upéct perfektního velikonočního beránka. Stačí mít odolnou keramickou formu s pečlivě tvarovanými detaily – díky nim bude váš vlastnoručně upečený beránek každý rok vypadat jako živý.


Upečete v ní klasického piškotového nebo máslového beránka (- vajec), ale můžete formu využít také k příp. Keramická forma ve tvaru BERÁNKA se Vám bude hodit především v době velikonočních příprav. Stylová velikonoční forma na beránka DELÍCIA, která může sloužit i jako vykrajovátko.

Tato forma je z odolného kovu a je vhodná i do myčky. Upečte si svého beránka a ozdobte ho po. Upečete v ní piškotového nebo máslového beránka (– vejce), ale můžete formu využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot.


Unikátní forma na pečení a současně velké vykrajovátko vynikající pro přípravu tradičního Velikonočního beránka na mnoho způsobů. Beránka lze upéct přímo ve formě nebo. Originální vykrajovátka na domácí cukroví. V nabídce velká vykrajovátka na perníkového velikonočního beránka , sněhuláka, vánoční hvězdu, velikonoční vajíčko a čtyřlístek, tvořítka na ravioli, garganelli, pečené košíčky, koblížky a donuty, domácí housky, kasierky, rozetky, šneky a croissanty.


Dortové a koláčové formy skladem.

Tescoma, Tefal, Toro a dalších. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Silikonová forma na bábovku nepohlcuje žádné pachy. Lze ji proto bez obav používat opakovaně. Díky atestům je garantovaná zdravotní nezávadnost všech silikonových produktů v naší nabídce.


Formu nedávejte na otevřený oheň. Pro rovnoměrné vrstvení tepla je vhodné ji pokládat v troubě na mřížku či rošt. TESCOMA keramická forma beránek DELÍCIA 3x 1cm. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Vynikající i jako tvořítko pro přípravu tvarohového beránka za. Silnostěnná keramika s dvoubarevnou glazurou je vhodná pro mytí v myčce a má přirozeně antiadhezní vlastnosti. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb , které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni. Upečený baranček DELÍCIA je jedinečný svojimi dokonale prepracovanými detailmi, recept je súčasťou balenia.


Vhodná do všetkých typov rúr na pečenie, vhodná do umývačky. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Keramika výborně vodí teplo, proto je zapékání a pečení s keramickými formami velmi ekonomické.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pusťte se do pečení s novou formou či plechem. Vůně čerstvě upečeného koláče nebo dortu je dokonalou domácí aromaterapií.


Abyste takovou voňavou dobrotu upekli raz dva, pořiďte si moderní pečicí formy, které se dnes pyšní nejrůznějšími tvary nebo stylové pekáče s nepřilnavým povrchem. Nebo vykrojit z perníkového těsta či již z upečeného moučníku a jednotlivé díly slepit náplní. A to zdaleka není všechno, forma je vhodná i pro přípravu beránka za studena - tvarohový i želatinový beránek či.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky