středa 14. června 2017

Držák sprchy bez vrtání

Série nástěnných doplňků Ecoloc nabízí přisávací doplňky bez vrtání a poškození obkladů. Přísavka na zdi drží pomocí vytvořeného vakua, které je vodotěsné a vzduchotěsné. Velkou výhodou systému Ecoloc je skutečnost, že přísavku lze snadno odstranit z povrchu zcela beze stopy.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Držák bez nutnosti vrtání se bude hodit na šampón, mýdlo či holící strojek.

Koupelnový držák bez nutnosti vrtání iDesign Austin. Kam ho umístíte je jen a jen na vás, ale ručíme za to, že vše udrží a bude vám dělat radost dlouhou dobu. Snadná montáž a žádné riziko poškození stěny.


Představení produktu závěsu sprchy DRILL FREE. Již nikdy nebudete muset ničit obklady vrtáním. Navíc si dle potřeby každý den můžete z. Už žádné vrtání , žádné lepidlo, žádné šrouby, žádné komplikace a žádné boje s časem nebo nešikovností!


Super silné přísavky ZOSO vám usnadní život.

Nepotřebují vrtat ani lepit, stačí je jen přiložit k rovnému a hladkému povrchu jako sklo, či rovné dlaždičky, zatočit a během pár vteřin máte vyřešeno. Každá z přísavek má nosnost kg a dají. Bez vrtání , všechny povrchy zůstanou bez poškození. Jeho jednoduchý vkusný design dokonale ladí s jakoukoli sprchou.


Držák lze kdykoli beze stopy odstranit a znovu připevnit na jiné místo pomocí nového adaptéru BK27. Výhodou sprchových tyčí je, že umožňují nastavit držák sprchy do potřebné výšky, což ocení především ti, kteří se střídají v jedné koupelně. Sprchové tyče i držáky nabízíme jak v hranatém, tak kulatém provedení. Součástí některých tyčí je navíc mýdlenka. Máte nové obklady a nechcete je poškodit vrtáním?


Nejste si jisti, zda držák ručníků bude na tom daném místě dobrou volbou? Zkrátka nechce z nějakého důvodu vrtat? Compactor Držák na mýdlo bez vrtání. Díky přísavce se systémem Bestlock ji uchytíte snadno na jakýkoli hladký povrch a bez vrtání.


Narozdíl od vaničkových mýdlenek se vám u této drátěné nestane, že by vám v ní stála voda, kterou byste museli vylévat. WENKO držák na vysoušeč vlasů BEZ VRTÁNÍ PowerLoc SION chrom 15x15xcm. GRUND Držák na elektrický kartáček BEZ VRTÁNÍ TurboLoc chrom.

Montáž BEZ VRTÁNÍ Pevně drží na všech hladkých a lehce nerovných nosných. Vyzkoušejte koupelnové doplňky z řady bez vrtání ! Získáte praktické police, držáky i háčky, které upevníte na zeď velmi snadno, rychle a především bez poškození stěn. Držák toaletního papíru bez krytu, dvojitý, možno.


Nabízíme koupelnové doplňky bez vrtání i na zeď, luxusní koupelnové doplňky i řadu náhradních dílů. Změňte vzhled své koupelny. RIDDER VACUUM SYSTEM je unikátní řešení upevnění koupelnových doplňků bez vrtání. POLICE DO SPRCHY BEZ VRTÁNÍ , Novinky, Podpora, SAPHO koupelny. Objednáte-li zboží za Kč 69získáte BEZPLATNÉ DORUČENÍ.


Zaslat do: Czech Republic. Jako náhradní díly lze dokoupit náhradní vacuum držák , háčky na police a vyrovnávací podložky. Z nějakého důvodu nemůže nainstalovat koupelnové doplňky přivrtáním? Nový systém řeší upevnění pomocí odsátého vzduchu.


Hlavní předností je především vynikající a dlouhodobá účinnost i při použítí na hrubších podkladech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky