pátek 16. června 2017

Kleště na zavařovací sklenice

Kleště na vytahování horkých zavařovacích sklenic z vroucí vody po zavaření. Materiál: nerez, plast. Kleště mají ergonomický, pogumovaný úchyt, který neklouže z rukou a zajišťuje pohodlnou manipulaci.


Kleště na zavařovací sklenice

Díky pogumovanému povrchu jsou kleště izolované a tak nehrozí popálení vašich rukou. Jsou snadno omyvatelné. Kleště na zavařovací sklenice jsou vynikající pro vyjmutí horkých sklenic ze zavařovacího hrnce a jejich bezpečné přenesení.


Kleštěmi pevně uchopíte a přemístíte všechny velikosti zavařovacích sklenic DELLA CASA se šroubovacím i klipovým uzávěrem. V čem kleště na zavařovací sklenice DELLA CASA vynikají? Uzávěr je vyroben z pevného drátu.


Kleště na zavařovací sklenice

Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd. Tradiční omnia víčka na sklenice l. Pro zavařování ovoce, zeleniny, masa i hub. Kleště pro uchopení horkých zavařovacích sklenic, z pochromovaného kovu, s gumovými konci a plastovými držadly.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Vytahovací kleště na zavařovací sklenice - oranžové. Speciální vytahovací kleště pro bezpečnou manipulaci s horkými zavařovacími sklenicemi. Nakupte u nás kvalitní sklenice značek Gastro, Arcoroc a dalších.


Rádi vám poradíme s výběrem. Nemáte-li dostatečnou hotovost, lze zboží nakoupit na splátky. Nové typy sklenic mají různý obsah a dva typy uzavírání. Zavařovací sklenice a plechovky. Kleště zajišťují bezpečnou manipulaci s horkými sklenicemi a víčky během sterilizace a konzervování.


Velmi praktický pomocník při zavařování. Výrobce doporučuje pouze ruční mytí či otírání. Pokud máte dotaz ohledně kleště vytahovací na zavařovací sklenice nerez uveďte kontakt:! SONIX Kleště vytahovací na zavařovací sklenice NEREZ najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Kleště na zavařovací sklenice

Nově přehlednější a rychlejší. Kitchen Craft Sada zavařovacích sklenic s potiskem KCHMJARDECA. Hledali jste zavařovací sklenice ? Kilner kleště na zavařovací sklenice. Dejte sklenice na rošt uvnitř hlubokého hrnce.


Drátěný rošt zabrání sklenicím v doteku dna hrnce, čímž pomůže obsahu sklenice rovnoměrně se uvařit a zajistí, že se sklenice správně utěsní. Použijte zavařovací kleště k umístění sklenic na rošt. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.


Orion Kleště vytahovací na zavařovací sklenice Nezbytností při zavařování jsou vytahovací kleště zabraňující opaření při vyjímání sklenic. Tyto od značky Orion jsou opatřeny protiskluzovou vrstvou , takže sklenice při vyjmutí nevyklouzne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky