pondělí 26. června 2017

Mlýnek na bylinky

Mlýnek na bylinky tvoří dvě části. Jednu část naplníte bylinkami, dovnitř vsunete část druhou a nakonec pomocí točení krouháte bylinky , jako to znáte u klasického mlýnku na sůl či pepř. Vaše bylinky budou nasekány na jemné kousky, ale nebudou zcela rozdrceny. Kvalitní nerezové ostří zaručuje stoprocentně odvedenou.


Naše dřevěné mlýnky s kvalitním mlecím mechanizmem můžete využít jak na koření tak bylinky nebo sůl.

Vůně koření je nejaromatičtější hned po umletí. Mlýnky WMF jsou vybaveny originálními keramickými mlecími strojky. Koření díky nim plně rozvine své aroma, které si bezpečně uchová. Chcete si pořídit ruční mlýnek a hledáte nejvyšší kvalitu?


Naše společnost pro vás připravila velké množství pr. Materiál: kvaliltný plast, nerezová ocel. S nímž můžete rozemlít, nasekat či rozmělnit jakékoliv druhy bylinek.


Snadno umyvatelné kuchyňské příslušenství, jež vám zkrátka nesmí chybět.

Ergonomický tvar Nezabírá mnoho místa. Toto šikovné příslušenství k robotům Kenwood má mnohostranné využití – sekání bylinek, drcení koření a kávových zrn, mixování dresingů nebo dětské výživy a mnoho. Nerezový mlýnek na čerstvé bylinky. Pokud rádi vaříte s čerstvými bylinkami nebo jen zbožňujete chleba s máslem a pažitkou, zaručeně vás potěší.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ruční mlýnek na bylinky - rotační. Vysoce kvalitní mlýnek na bylinky je praktická pomůcka do každé kuchyně. Pomocí rotačního strouhátka snadno nastrouháte petřžel, tymián nebo bylinkové směsi.


Hodnocení produktu:. Tento mlýnek má speciální mlecí mechanismus z nerezu, který je vhodný na chilli papričky, bylinky a další koření. Prosím o tip jaký mlýnek na bylinky SKUTEČNĚ fungje. Maminka pěstuje spoustu různých bylinek (majoránku, bazalku, oregáno, saturejku, čubricu, tymián, mátu, estragon, libeček, petržel, pažitku). Jednak by je potřebovala najemno nasekat jako čerstvé - pro přímé použití, ale hlavně je suší a potřebovala by namlít.


Klasický dřevěný mlýnek na pepř nebo sůl v barevném provedení.

Ideální pro použití v domácnostech, restauracích,. Skvělý malý doplněk pro sekání, míchání a michování malých porcí. Tento skleněný mlýnek je perfektní pro přípravu dětské výživy, mariná dresinků, mletí koření a kávy nebo sekání bylinek či ořechů.


Podobné fráze: kuchenprofi mlynek na bylinky rucni, kuchenprofi mlynek na bylinky nerez, rucni mlynek na susene bylinky , westmark mlynek na bylinky exclusiv, leifheit mlynek na bylinky bila, elektricky mlynek na mak a bylinky , elektricky mlynek na orechy mak bylinky , kenwood km 2mlynek na bylinky , mlynek na bylinky a koreni easycook. Zpracovat čerstvé bylinky pomocí nože nebo nůžek může být náročná a zdlouhavá práce. Poradí si naprosto s každým druhem bylinek.


Servírujte čerstvé a voňavé bylinky opravdu stylově - nechte každého strávníka, ať si. K č (Euro) na objednání. Kč (Euro) na objednání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky