čtvrtek 22. června 2017

Porcelánové nádobí bílé

A čistě bílé porcelánové nádobí je toho důkazem. Ostré hrany, čisté linie, minimalismus. Bílý porcelán v moderním pojetí. Nebo naopak ozdobné reliéfy a baculaté barokní tvary, které nám plní hlavu vzpomínkami na babiččin úžasn. Lze u nás pořídit porcelánové nádobí bílé nebo dekorované.


Není-li zdobeno zlatem nebo platinou, je.

Bílé porcelánové nádobí ve stylu provence. Pokud si potrpíte na luxusní, a přesto romantické talíře či hrnky, je nádobí provence tím pravým pro vás. Moderní i tradiční design, bílý porcelán i originální dekory, zaoblené i hranaté linie.


To je kvalitní porcelán značek G. Benedikt, Lilien Austria, Suisse Langenthal a Bopla. U nás najdete nádobí pro každou příležitost. Porcelánové talíře bílé i dekorované. Prohlédněte si naši širokou nabídku jednotlivých kousků i sad stolního nádobí či příborů.


Přidejte i kuchyňský textil, aby byl váš stůl při speciálních příležitostech s rodinou a přáteli ještě načančanější.

Veškerý sortiment tvoří české, případně slovenské výrobky od osvědčených tuzemských výrobců. Nádobí Hrnky Odebrat filtry. Těšit se na Vás budeme opět na podzim v termínu 4. Karlových Varech v prostorách Grandhotelu Pupp. Velkou část sortimentu tvoří bílé nebo dekorované porcelánové nádobí. Velkou předností této firmy je prodej českého porcelánu.


Talíře - Online prodej jídelních souprav, servisů a sad talířů. Jídelní soupravy v moderním designu za příznivé ceny. V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru.


Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy, keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla. Talíře - hluboké, hranaté, kulaté, mělké - moderní design, tradiční tvary. To vše Vám dává ideální možnost vybrat si talíře značek Langenthal, Lilien a G. Toto neobyčejné nádobí si pořizují často zákazníci s vytříbeným vkusem, napříč generacemi. Mladé páry uvítají početné jídelní soupravy s decentním zdobením v moderních barvách. GREAT PLASTIC dóza na mouku l. Jednoduché elegantní nádobí pro mladé lidi jenž skvěle dobarví prostředí jídelny.


Set nádobí vyrobený kvalitního barevného porcelánu v oranžové a bílé barvě. Sada obsahuje hrnek, misku a tři druhy talířů pro čtyři lidi. Pokud chcete, aby prostřený stůl zdůraznil slavnostní jídlo, vyberte si klasický, ale stylisticky dotažený dezertní talířek od Secret de Gourmet.

Jednoduše praktická a zároveň stylová miska na křupky nebo snack! K tomu ladí úchytkové lišty v barvě niklu. Do úložného prostoru za částečně prosklenými dveřmi s tlumením s celkem přestavitelnými vkládacími policemi můžete vystavit na odiv své vkusné porcelánové a skleněné nádobí které bude efektně osvětleno.


Puristické porcelánové sady nádobí v bílé barvě nechají jídlo vyniknout. Velmi moderní je přitom decentní klasika s nádobím v hranatých tvarech. Oproti tomu radostný a živý dojem dělají barevné barvy a vzory, třeba něžné rozptýlené květiny mohou perfektně doplnit kuchyně a jídelny ve venkovském stylu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky