středa 21. června 2017

Škrabka na brambory tescoma

Vynikající pro snadné škrabání brambor, zeleniny apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Zubatá čepel šupiny podebere a snadno je oddělí od. Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny.


Doplněno praktickým očkem na zavěšení.

PRESTO lze zakoupit ve. Pokud ale vsadíte na kvalitní švýcarské škrabky Victorinox, jiné už do ruky nevezmete. Vynikajúca na prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod.


Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Vyberte si praktické škrabky z naší nabídky kuchyňského vybavení. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Tescoma skladem umíme doručit už v den objednávky! Velmi kvalitní škrabka na brambory vhodná nejen do domácnosti, ale i pro profesionální použití. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Loupání brambor pomocí škrabky,to je klasický a nejšetrnější způsob přípravy brambor. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vhodné do myčky nádobí.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. TESCOMA patrí do prémiovej rady GrandCHEF. Je jedným z výrobkov tejto série špičkového kuchynského náradia, ktoré je určené pre profesionálne i domáce použitie. NEW FACTOTUM - Carlo Giannini.


Luxusní kuchyňské náčiní z nerezavějící oceli, praktické očko pro zavěšení, vhodné ke kombinaci se systémem Monti, záruka měsíců. Zobrazit podrobnější popis.

Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 1Kč s rychlým doručením. V čem nářadí GrandCHEF vyniká? Prémiové řada GrandCHEF je ucelená linie špičkového kuchyňského nářadí, která zahrnuje více než klasických, speciálních i trendy výrobků pro domácí i profesionální kuchyni.


Naopak nás zajímalo, kolik odpadu, tedy slupek, ve výsledku zůstane. A samozřejmě i to, jak se se škrabkami či nožem pracuje. Abychom zachovali objektivitu, všechny brambory jsme jen zbavili slupek, případné kazy jsme odstranili až po vážení – a posoudili, jak je škrabka i na takové dočištění vhodná. Nejlevnější e-shop Zensky Raj.


Zboží za akční ceny, slevy. KONVICE NA ČAJ Zde naleznete čajové konvice značky Tescoma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky