pondělí 5. června 2017

Sklenena forma na babovku

Forma na bábovku 25cm skl. Sklenená forma na koláč. Materiál: sklo (-° C až 5° C). Vhodné do rúry, mikrovlnky aj do umývačky na riad. Odporúčame použitie kuchynské.


Hodí se i na chlazení či mražení (např. sulcových bábovek), vydrží teploty až -40°C.

Pozor na teplotní šoky - formu vždy ochlazujte pozvolna. Lze ji mýt v myčce na nádobí. Detailní popis produktu. Díky skleněné formě na bábovku sázavských skláren Simax si můžete připravit svůj oblíbený dezert, kdykoliv na něj dostanete chuť! Pohodlné čištění, vhodné také do myčky.


Pružný materiál je dobře skladný. Barva oranžová nebo hnědá, dle aktuální skladové dostupnosti. Má tradiční tvar a velikostně je trochu větší, než běžné formy na bábovku.

Před prvním použitím formu. Pečící forma na klasickou bábovku se středovým otvorem, na trhu výběr z bohatých dekorů. Dortová forma nejčastěji kruhového tvaru, dělitelná na části (boky a dno), mechanismus pro snadné a bezpečné vyklápění. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Oboustranná forma na pečení makronek. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dodávána v barevné kartonové krabici. Bábovku klasicky vymažete a vysypete moukou, její vyklopení jde pak jako po másle. Sklo je vysoce hygienický. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Připravte si pořádně bohatou snídani a pěkně v klidu si si vychutnejte. Díky originální formě si totiž upečete sladkou lahůdku, která vám dodá nejen spoustu energie do nového dne, ale i vám připomene, že snídaně jsou okamžikem, který bychom si měli dopřát beze spěchu. Pokud patříte také mezi jedince, kteří nedají na tento dezert dopustit a ztratila se vám nebo rozbila forma na bábovku, můžete si ji pořídit u nás.

V naší nabídce naleznete celou řadu zajímavých forem na bábovku samozřejmě máte také netradiční formy na bábovku. Vedou sice hlavně ty tradiční, ale velký zájem je i. Velká skleněná forma na bábovku SIMAX. Pro pečení tradiční krásně tvarované bábovky v troubě. Se skleněnou nádobou na bábovku je třeba zacházet opatrněji, nedávat horkou.


Chcete vedieť, či je cena 15. Budete-li vybírat silikonovou formu na bábovku, hledejte u osvědčených prodejců. Nejlevnější forma nemusí být výhodná koupě. Značkoví výrobci prodávají formy z pevného silikonu, který drží tvar, navíc máte jistotu, že taková silikonová forma je zdravotně zcela nezávadná. Výhodou je dlhá životnosť, hygienická nezávadnosť a jednoduchá údržba.


Silikonové formy jsou lehké a nepřilnavé, těsto se v nich nepřipéká, nepohlcují pachy z potravin. Snadné mytí v myčce nádobí, jsou velmi skladné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky