pondělí 19. června 2017

Eta ergo 7011

Free Shipping Available. Veškeré informace o produktu. See all the product information. Stačí vložit požadované ingredience, stisknout tlačítko a během několika sekund je hotovo. Toto víko se v hnědé barvě již nedodává.


ERGO stolný mixér so sklenenou mixovacou nádobou s objemom 5l, príkonom 550W, otočným spínačom. Protisklzové nožičky zabezpečia stabilné postavenie. Strieborné farebné prevedenie.


Nie len kokteily ľahko pripravíte v stolnom mixéri ETA Ergo so sklenenou mixovacou nádobou. Připravte si velmi jednoduše koktejly pro jakoukoliv příležitost. Sklenená mixovacia nádoba sa ľahko umýva. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Důležitá je jeho stabilita, maximální doba provozu a výbava. Více funkcí nemusí být výhoda. Malé kuchyňské spotřebiče. Objem nádoby: l, příkon: 5w, protiskluzové nožky… otestováno, funkční.


ERGO stolní mixér se skleněnou mixovací nádobou o objemu 5l, příkonem 550W, otočným spínačem. Stříbrné barevné provedení vhodné do. Kvalitní stolní mixér disponuje příkonem 5W, rychlostmi a l skleněnou nádobou. Pripravte si veľmi jednoducho koktejly pre akúkoľvek príležitosť.


Příprava domácích koktejlů při oslavách či návštěvách se stává moderním trendem poslední doby. Motor s výkonemnbsp;5Wnbsp;rozdrtí le připraví lahodný ovocný koktejl nebo naseká ovoce a zeleninu na chutné pyré. Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Tekintsd meg a termék információit.


Vysoká odolnost proti nasáté vlhkosti a. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Snadno s ním připravíte chutný mléčný či ovocný koktejl, rozdrtíte led nebo nasekáte zeleninu. Stolní mixér Ergo s mixovací nádobou o obsahu litru je rozměrově malý, ale přitom velmi výkonný. Základna s motorem má stříbrnou barvu a protiskluzové podložky. Otočný spínač umožňuje stupňů regulace otáček, je zde i Pulse systém pro otáčky maximální.


Stolní mixér Eta Ergo je vítězem testu těchto přístrojů, kdy naprosto dokonale zvládl drcení ledu a přípravu koktejlů. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Pro vložení recenze je potřeba být přihlášen. Jen tak si hodnocení udrží vysokou úroveň.


Kuchyňské spotřebiče Kávovary, espressa a mlýnky na kávu Odšťavňovače a lisy ovoce Mixéry a šlehače Kuchyňské váhy a kuchyňské kráječe Elektrické a parní vařiče, hrnce, pánve Rychlovarné konvice Sodastream. Hodnotilo používateľov, priemerné hodnotenie z 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky