středa 14. června 2017

Porcelanove dozy

Porcelánové vázy, dózy, Porcelánový svět. Uskladnit se do nich dá spousta věcí a seženeme je v retro, moderním i provence stylu. Sada porcelánových dóz se bude ve vaší kuchyni skvěle vyjímat.


Zde naleznete starožitné porcelánové dózy na potraviny, dózy na bonbóny, lékárnické dózy, porcelánové cukřenky, máselnice a další podobné předměty z porcelánu. Všechny dózy mají těsnící víčka a zajistí tím vašim potravinám požadovanou čerstvost a aroma. Krásné dozy z porcelánu - výška bez pokličky 15cm.

Doza s kávou je poškozena starými prasklinkami ,vše je nafoceno,ale stále je pevná ,ale ne 1. Cena za dozu Káva - 400kč ,Cukr - 200kč (zohledněna vada) Poštovné 150kč. Ostatní - Dozy porcelanove bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Dóza Vintage Indigo je praktický pomocník na uchovávání potravin, uspoří místo a svým designem se stane také vkusným doplňkem každé kuchyně.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nacházíte se v kategorii starožitných porcelánových váz a váziček.


Své starožitné vázičky a vázy z porcelánu zde nabízejí starožitníci z celé České republiky i běžní prodejci starožitností a porcelánu. Luxusní porcelánové vázy a dózy nepatří jen do kuchyně, mohou doplnit i stůl v reprezentační místnosti, či obývacím pokoji. Nabízíme obrovský výběr motivů, které se hodí právě k tomuto účelu.


Starožitné porcelánové dózy a dózičky. Krásně zdobené starožitné porcelánové dózy se zlatými a stříbrnými prvky v různých tvarech i objemech. Překrásné porcelánové krabičky a dózy na cukroví i jiné dobroty, které se postupně v předvánočním období chodí tajně ochutnávat.


To k Vánocům neodmyslitelně patří. ONLINE, díky které konečně skoncujete s chaosem v kuchyni. Praze na Vinohradech, v ulici Jugoslávská, nedaleko náměstí Míru a Václavského náměstí. K tradičným doplnkom vidieckej kuchyne určitie patria aj porcelánové dózy.


Použíť sa dajú na uskladnenie korenín, čajov, múky alebo cukru. Naše rodinná firma GOLDFINGER porcelán se zabývá převážně malosériovou výrobou porcelánu a keramiky, zaměřenou na zákazníky hledající nápaditý design. Menšia keramická sada - džbán a miska s nežnými ružami, vhodné aj na.

K ochraně zdraví zákazníků slouží také nová bezpečnostní opatření přijatá zásilkovými a doručovacími službami. Informace o dostupnosti zboží pro vás neustále aktualizujeme. Dózy na potraviny 16x41cm. Má i Vaše porcelánová panenka jméno?


Potřebujete doplňující informaci?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky