pátek 30. června 2017

Tescoma konvice teo 1 7 l

Tescoma konvice teo 1 7 l

Tescoma Teo l od 4Kč - Heureka. Co je nevýhoda, že konvice není příliš vhodná na sypaný čaj, sítko je příliš hrubé, drobné části propadávají. Navrhuji výrobci, aby vytvořil sítka na výměnu - hrubší a jemnější. Tradiční vyluhovací sítko slouží pro vyluhování čerstvé máty, zázvoru, meduňky nebo větších kousků ovoce. Konvice potom bude vhodná pro jakýkoliv typ čaje.


Vynikající pro přípravu a podávání všech druhů čaje a čajových nápojů. Tradičné vylúhovacie sitko slúži na vylúhovanie čerstvej mäty, zázvoru, medovky alebo väčších kúskov ovocia. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Veškeré informace o produktu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Prvotriedne sklo a vyberaný, cenami ovenčený dizajn bude vašim nápojom svedčať!


Vyrobeno z žáruvzdorného borosilikátového skla, vhodné pro plynové. Opatřeno hlubokým sítkem pro vyluhování čerstvé máty, meduňky, zázvoru, sušených šípků, ovoce apod. TESCOMA konvice TEO TONE 1. Simax Skleněná konvice Eva se skleněným filtrem l. Orava VK-1skleněný čajník s. Skleněné varné konvice pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů s unikátním systémem sítek pro vyluhování extra jemných sypaných čajů, stejně jako lístků máty, šípků nebo čerstvého ovoce. Znalci čaje si potrpí na kvalitu a příprava jejich.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hluboké sítko je určeno pro vyluhování čerstvých mátových lístků, zázvoru, šípků, ovoce a. Tea és kávé elkészítése, teáskannák.


Tescoma konvice teo 1 7 l

Průměrná cena přibližně 34- Kč. Barevné konvice Teo Tone k servírování vašeho oblíbeného nápoje. Dvě vyluhovací sítka pro přípravu sypaných čajů i čajových nápojů, rukojeť i víčko se zbarvily do čajových odstínů žluté, červené, oranžové a zelené barvy. Splňuje požadavky i nejnáročnejších milovníků čaje i kávy. A pyšní se prestižní mezinárodní cenou za design Red Dot Design Award.


Chcete mít jistotu, že nakupujete produkt výhodně? Podívejte se na heureka. Domů Kuchyňské potřeby a vybavení. Cena s DPH: 4Kč Běžná cena: 43. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Multifunkčnánbsp;sklenená kanvica, ideálna pre prípravu horúcich a studených nápojov, si nájde miesto v každej domácnosti. Nespornou výhodou kanvice je skutočnosť, že vodu na horúce nápoje v nejnbsp;môžete rovno variť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky