úterý 27. června 2017

Hnětač těsta sencor

Pro gastronomické účely doporučujeme hnětač těsta 20l a více pro dostatek místa. Kuchyňské roboty a jejich specializace. Některé kuchyňské roboty disponují extra vybavením, které vám kromě hnětení těsta umožní i další procesy. Díky bajonetovému uchycení hnětacích háků a šlehacích metel je jejich výměna snadná a rychlá a uchycení pevné a bezpečné. Funkce jako variabilní regulace otáček, pozvolný start a pulse nebo LED osvětlení mixovací nádoby posouvají kuchyňské roboty Sencor na špičku v oboru.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Je i trochu sentimentální, ale uklidňuje a hřeje. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Zejména případě pečení (hnětení, šlehání) může být malá mísa dost na obtíž, ne vždy v ní totiž připravíte celou várku těsta najednou a připravovat těsto po částech může být zdlouhavé, nepohodlné a někdy i problematické.


Proto by maximální dávka mouky měla být alespoň jeden kilogram. Sencor mě vyrobil s extrémně výkonným a odolným motorem, který má měděné vinutí pro dosažení vysokých otáček. Kvalita mého motoru je vysoká, ale kdyby se přeci jen něco pokazilo, mám na něj záruku let. Tyto hnětače Sencor jsou nabízeny v mnoha barvách, zdá se, že každé výrobní číslo má jinou barvu. V čem se to funkčně liší?


Nebo nějaký jiný hnětač ? Nedoporučujte mi, prosím, zadělávání těsta v domácí pekárně. Do těst přidávám všelijaká semena, vločky a pohanku. Vyberte si do kuchyně jen ten nejlepší a nejvýkonnější.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kuchyňský robot. Po více než pěti letech jsme jej spustili a zjistili, že nic nevíme. Dělá vše, co má, tři rychlosti, spouštění mísy i zvedání také funguje. Další zástupce střední cenové třídy, který stojí zhruba o dva tisíce korun více než výše uvedený Sencor , je Kenwood KM 2Prospero. Oproti svému konkurentovi má o trochu nižší výkon a objem nádoby, ale zato potěší větší základní výbavou, včetně litrového skleněného mixéru, citrusovačem nebo odšťavňovačem.


Pro přípravu až kg těsta. Ve výbavě má výměnné nástavce na šlehání, míchání a hnětení a nerezovou mísu. Podomácku vyrobený hnětač těsta ze sudu od piva, prozatím bez nasazeného hnětacího háku a oplechování. Nový hnětač těsta vám usnadní přípravu domácího chleba, kynutého těsta na pizzu a jiných skvělých domácích jídel. Hnětač těsta je skvělý pomocník pro každého, kdo upřednostňuje domácí přípravu chleba.


Mějte ještě větší radost z pečení a vaření díky novému kuchyňskému robotu. Součástí balení je čtyři a půl litrová nerezová nádoba s měrnou stupnicí, transparentní. My jsme začali tím, že jsme zkusili vymíchat tuhé těsto na bagety.


Ale nepočítejte s tím, že robot „spolkne“ kilo a půl tuhého těsta. To by už na robot této kategorie bylo moc, ale běžné. Je vhodný i na přípravu těžkého těsta , o které se postará díky 3D planetárnímu míchání, které je rychlé a dokonale promíchá všechny přísady.


Univerzální kuchyňský robot. Použitý funkcí, pětistupňová elektronika, funkce Maxi-Press na pasírování a přípravu ovocného a zeleninového pyré, užitkový objem nádoby: kg těžkého těsta , kg lehkého těsta , celkový objem nádoby l, speciální hnětač těsta , mixovací nástavec l, řezacích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky