pondělí 26. června 2017

Antivibrační podložka pod pračku

Antivibrační podložka pod pračku 60x45x6cm. To se Vám líbí: zamezí pohybu pračky. Podložka opravdu zamezila pohybu pračky při odstřeďování. Bylo možné ji lehce upravit - zkrátit (pračka s hloubkou cm).


Nemá bohužel vliv na snížení hluku. Tuto tlumící antivibrační podložku můžete použít k utlumení vibrací pod pračku , ledničku, myčku, sušičku a také elektronické.

Tlmiaca anti-vibračná podložka pod práčku Tlmiaca antivibračná podložka ochráni Vašu práčku a zabráni hluku, ktorý pri praní alebo žmýkaní Vaša práčka vydáva. Nejen, že ochrání vaši podlahu, ale ušetří i vaši pračku , čímž. Pryžová podložka pod pračku je typ antivibrační podložky, která zamezí nežádoucím otřesům, které pračka způsobuje.


Prodlužuje životnost pračky i podkladu, na kterém je pračka položena. Je vhodná pod jakýkoliv typ pračky, ať už automatické pračky klasické, nebo i pračky se sušičkou. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Gumové tlumící podložky pod nohy pračky LG pro pevné podlahy jako dlažba atd.


Speciálně tvarované gumové nožičky stabilizují spotřebič na určeném místě a redukují vibrace a hluk. Stála pouhých pár desítek korun, ale její význam je k nezaplacení.

Snižuje vibrace i hluk, což je výhodou pro nás i lidí bydlící pod námi. Je to velmi jednoduché, pouze umístíte podložku pod vaši pračku a ona už vykoná svojí práci sama. Pračka je díky ní také pevně usazena na. V domácnosti můžeme použít k utlumení vibrací myčky, ledničky, pračky a tak dále. Tlumící antivibrační podložka pod pračky z kvalitní recyklované gumy.


Ideální jako tlumící deska pod pračku , ledničku, myčku a sušičku. Zabraňuje hluku, tlumí vibrace a omezuje rušení sousedů. Moderní pračky bývají poměrně tiché. Pokud vlastníte jeden ze starších modelů, nebo se vám váš spotřebič zdá příliš hlučný, zkuste si pořídit podložku pod pračku na snížení vibrací.


Kolečka na podložce umožňují bez námahy pohybovat spotřebičem, abyste. Naposledy jste si prohlíželi. Tlmiaci antivibračná podložka z kvalitnej gumy pod práčku.


U nás si môžete vyberať z mnohých typov vinylových podláh v kotúčoch, či už hľadáte drevený alebo kamenný vzor, dizajnovú alebo špeciálnu podlahu. Vibroizolační desky jsou navrženy ke snížení nežádoucích vibrací v objektech nacházejících se podél silničních a železničních tunelů, stanic metra apod. Tlumící nohy pod pračku Univerzální příslušenství ke snížení hluku a vibrací vaší pračky nebo sušičky. Ultra-ploché podložky chrání vaše podlahy před poškrábáním a zajistí, že přístroj zůstane bezpečně na svém místě. Díky neutrální barvě a plochému.


Gumová podložka je vhodná pod stroje, které vydávají vysoké otřesy.

Je vyrobena z granulátu z recyklované pryže. Gumová izolační podložka tloušťky mm tlumící vibrace a hluk. Vhodná pod pračku , sušičku, chladničku nebo mrazničku, např.


Použití zvyšuje stabilitu stroje, výrazně snižuje hluk a vibrace intenzitu. Dodávame po kusoch, pod každú nohu zariadenia jednu podložku. Cena je uvedená za kusy tlmiacej podložky pod práčku. Podložky pod pračku antivibrační - x podložka , Fortel. Tlumící nohy pro pračku se využívají, pokud chcete utlumit vibrace a ochránit podlahu v koupelně nebo jiné místnosti, kde máte umístěnou pračku.


Ne všechny nohy na automatické pračky které máme skladem jsou vystaveny zde na eshopu. Princípy ochrany súkromia na PriceOrcan. Price Orcan sa vám snažíme prispôsobiť na mieru.


Na základe vášho správania na webe personalizuje jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné. Máme čtvrt roku novou sušičku (v reklamě uváděno jak je extra tichá a má snížené vibrace) a sousedi pod námi si chodí stěžovat, že je ruší, suším jen přes den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky