čtvrtek 29. června 2017

Teleskopická police do koupelny

Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Teleskopická police do koupelny. Umístěním police nad pračku nebo WC získáte k dispozici celkem výškově nastavitelné police.


Mezi podlahou a stropem se zaklíní praktická teleskopická lišta.

Pro stabilní upevnění je však. Jednoduše nastavitelnou tyč rozepřete mezi stropem a vanou. Na ni připevníte nastavitelné rohové poličky a zrcátko a je. Bez šroubů, bez vrtání!


Poličky mají odtok vody a jsou z umělé hmoty. Další použité materiály: hliník, umělá. Moderní provedení sprchové či koupelnové police bez nutnosti vrtání.

Lze si vybrat police podle délky tyče v rozpětí od do 2cm. Pokud ve vaší kuchyni jsou vysoké nepraktické skříně, vyplňte je dodatečnou policí, která zvýší prostor pro sklad. Police nabízíme v barvě stříbrné a barvě bílé. Koupelna, to je boj o místo.


Chytří pomocníci InterDesign vám ale pomohou ušetřit každý centimetr, nechte se inspirovat! Stane se tak skvělým pomocníkem v jakékoliv koupelně. Nezbytné a praktické police a poličky do koupelny.


Co dalšího nabízejí a podle čeho si zvolit tu pravou pro vás? Velmi prostorná, teleskopická police PREA, zajistí, že vaše koupelnové doplňky jsou vždy po ruce. Má úrovně, na kterých si můžete uložit své oblíbené gely, šampony a jiné mycí potřeby. Je vhodná pro instalaci do rohu vany a do sprchy.


Může být také použita kdekoli v koupelně. Má poličky opatřené otvory pro odtok vody. Je roztažitelná v rozmezí 2- 2cm. Upevní se zaklíněním mezi podlahu a strop.

Osloví Vás svou jednoduchostí a jistě i příznivou cenou. Doplňky jsou vyrobené z kvalitní pochromované mosazi a jsou tak vhodné i do vlhkého prostředí koupelny. Skleněná polička Soft je praktickým pomocníkem v každé domácnosti. Skleněné police mají kovové úchytky vyrobené z nekorodujícího materiálu, jako je mosaz či měď a jsou opatřeny kvalitní vrstvou chromu pro dokonalý lesk. Elegantní řešení do každé koupelny.


Materiál: nerezová ocel. A je jedno, zda je to váš oblíbený parfém nebo kartáček na zuby. Nastavení délky je variabilní, teleskopickou tyč lze jednoduše a rychle instalovat. Po sprcháči se vám válí spousta obalů od šamponů, v rohu se krčí houba a sem tam šlápnete na žiletku?


Ridder Vacuum system rohová polička Rozměry zadané výr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky