úterý 20. června 2017

Sencor spt 225

Sencor spt 225

Free delivery and returns on eligible orders. All manuals on ManualsCat. Through USB port it easy to connect flash drives and enjoy their music content.


Alternatively, you can also use 3. Prostřednictvím portu USB k němu snadno připojíte flash disky a vychutnáte si jejich hudební obsah. Az USB bemenetnek köszönhetően könnyen csatlakoztathat különböző hordozókat, melyek zenei tartalmát bármikor meghallgathatja. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Zobacz inne Radioodtwarzacze, najtańsze i najlepsze oferty. Nesmí samozřejmě chybět ani kvalitní Stereofonní FM radiopřijímač s digitálním. Prostredníctvom portu USB k nemu ľahko pripojíte flash disky a vychutnáte si ich hudobný obsah.


Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Sencor SPT 2od 4€ - Heureka. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie tv, video, audio.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Přenosné rádio se hodí pokaždé, když potřebujete vzít hudební kulisu někam, kde se s ní příliš nepočítá. Může jít o piknik na zahradě, práce v dílně nebo uklízení v garáži. Ale nezoufejte, pomůžeme vám najít podobný.


Kas otsite internetist soodsamaid hindu? Võrrelge erinevate e-poodide hindu, leidke soodsaim ja säästke raha! USB rozhraní AUX-IN vstup pro připoje. Například při posezeních na chatě, v přírodě nebo při pracích ve vinici, zahradě, všude ho můžete vzít se sebou a poslouchat oblíbenou hudbu nebo programy v rádiu. Přehrává C CD-R, CD-RW.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Programovatelné přehrávání pro CD a USB, podpora složek pro MP digitální PLL FM tuner s předvolbami, podsvícený LCD displej, AUX vstup, napájení ze sítě nebo z baterií.


Sencor spt 225

Programovateľné prehrávanie pre CD a USB, podpora zložiek pre MP digitálny PLL FM tuner s predvoľbami, podsvietený LCD displej, AUX vstup, napájanie zo siete alebo z batérií. USB konektor Vstup AUX-IN na pripojenie externého zariadenia Jack mm. Ponuja predvajanje CD-R, CD-RW in MP3. Radio je primeren za predvajanje doma, zaradi svoje velikosti in možnosti napajanja z baterijami pa ga boste lahko vzeli s seboj tudi na pot. Részletes leírás Megosztás: Értékeld elsőként.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. On-line schválení splátek do hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky