úterý 28. února 2017

Tlumící podložka pod pračku

Tlumící nohy pro pračku se využívají, pokud chcete utlumit vibrace a ochránit podlahu v koupelně nebo jiné místnosti, kde máte umístěnou pračku. Jedná se o gumové podložky, které absorbují vibrace a udržují spotřebič na podlaze na svém místě. Tlumící antivibrační podložka pod pračky z kvalitní recyklované gumy.


Ideální jako tlumící deska pod pračku , ledničku, myčku a sušičku. Zabraňuje hluku, tlumí vibrace a omezuje rušení sousedů. Pryžová podložka pod pračku je typ antivibrační podložky, která zamezí nežádoucím otřesům, které pračka způsobuje.

Prodlužuje životnost pračky i podkladu, na kterém je pračka položena. Je vhodná pod jakýkoliv typ pračky, ať už automatické pračky klasické, nebo i pračky se sušičkou. Nakupujte online a šetřete čas i peníze. Dodáme kamkoliv v rámci ČR. V tu nejnevhodnější dobu praskne lednička nebo mrazák a místo kuchyně máte bazén.


Okapnice pod lednici nebo mrazák je účinným nástrojem, jak těmto. V domácnosti můžeme použít k utlumení vibrací myčky, ledničky, pračky a tak dále. Podložka pod práčku TFY No.

Tlmiaca anti-vibračná podložka pod práčku Tlmiaca antivibračná podložka ochráni Vašu práčku a zabráni hluku, ktorý pri praní alebo žmýkaní Vaša práčka vydáva. Použití rohože zvyšuje stabilitu pračky, výrazně snižuje hluk a intenzitu vibrací, prodlužuje životnost pračky. Je vyrobena z granulátu z recyklované pryže.


Antivibrační podložkaohož pro pračku a jiná podobná zařízení. Gumové tlumící podložky pod nohy pračky LG pro pevné podlahy jako dlažba atd. Speciálně tvarované gumové nožičky stabilizují spotřebič na určeném místě a redukují vibrace a hluk. Veškeré informace o produktu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ELECTROLUX tlumící podložky pod pračku. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ELECTROLUX tlumící podložky pod pračku i vy.


Gumová izolačná podložka hrúbky mm tlmiaca vibrácie a hluk. Vhodná pod práčku, sušičku, chladničku alebo mrazničku, napr. Tuto tlumící antivibrační podložku můžete použít k utlumení vibrací pod pračku , ledničku, myčku, sušičku a také elektronické šipky, nebo například pod herní počítače s. To sa Vám páči: Protismykova, tlmi hluk. Kupil som aj druhu podlozku, ktoru mam v kufri auta a je skvela kedze je protismykova a tovar v kufri drzi na mieste. Moderní pračky bývají poměrně tiché.


Pokud vlastníte jeden ze starších modelů, nebo se vám váš spotřebič zdá příliš hlučný, zkuste si pořídit podložku pod pračku na snížení vibrací.

Zároveň také chrání podlahu před poškrábáním. Vhodné pro pračky, sušičky a další spotřebiče. Gumová podložka je vhodná pod stroje, které vydávají vysoké otřesy.


Použití zvyšuje stabilitu stroje, výrazně snižuje hluk a vibrace intenzitu. UZAVŘENÍ VÝDEJNÍHO MÍSTA - NOUZOVÝ STAV - EPIDEMIE KORONAVIRU Vážení zákazníci, vezměte prosím na vědomí, že z důvodu nařízení vlády ČR bude VÝDEJNÍ MÍSTO ESHOPU SIRIUS-ZLIN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky