pondělí 27. února 2017

Silnostěnné talíře

Staré selské silnostěnné talíře porcelánové, dezertní, kusů, průměr asi - 19cm - talíře nejsou úplně stejné, mírně se liší průměrem,. To vše Vám dává ideální možnost vybrat si talíře značek Langenthal, Lilien a G. Děčín, cena 99Kč, od kralik. Popis: Oba dva mají ve dně vlásečnici.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabízím starožitné silnostěnné talíře Dittmar Urbach. Vyrobeno v Československu. Talíře jsou v perfektním stavu.


Ditmar Urbach, mělký Průměr asi 2cm. Malé nedokonalosti z výroby, jinak pěkný stav. Celkem kusů - mělký má podélnou viditelnou prasklinu, ale drží. Na jednom talíři je zespodu oťuk a prasklinka - nebrání použití (viz. poslední foto), jinak v pořádku, se znaky letitého používání.


Tři silnostěnné hluboké talíře , každý talíř má jinou značku.

Pěkný stav, téměř nové. Při koupi více kusů, upravím. Thun, Klášterec Německo. Rozměry: průměr 24cm, výška 5cm, hmotnost jednoho cca 600g. Nejsou úplně stejné, mají různá značení i mírně odlišnou velikost.


VENKOVSKÉ BYDLENÍ, VENKOV, INDUSTRIÁLNÍ NÁBYTEK. Silnostěnné talíře , mělké, kusů. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


V nabídce máme ještě československé hluboké silnostěnné talíře. Toto zboží nemusí být ručně vyráb. Koupím silnostěnné staré talíře , čistě bílé nebo s kytičkama. Podat inzerát bez registrace.


Moje inzeráty Okolí: km primabazar. Ostatní a do 100kč Co se nikam nevešlo SILNOSTĚNNÉ TALÍŘE , Praha. Prodám ks silnostěnných dezertních talířů.


Podívejte se prosím i na mé další inzeráty. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár.

U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. V bazaru jsem koupila na zahradu talíře úplně čiré sklo. Mám takové i silnostěnné skleničky na nožce, hrníčky silné sklo. Usazeniny v takovém hrníčku vyčistí ocet nebo Cif.


Před lety modré průhledné talíře koupit šly, ale nedokoupíte třeba bujónky. Krásu servisu ze skla si užívám. Respirátory slouží k ochraně dýchacích cest a lze je použít při broušení a při letování jako ochranu před pevnými částicemi a aerosoly, nikoli před nebezpečnými látkami jako jsou chemické plyny a páry! Pokud jste znudění klasickou podobou štědrovečerní tabule a vyžíváte se ve stylizaci při servírování, zkuste letos na stůl zakomponovat originální talíře s vánoční a zimní tematikou.


Běžným bílým porcelánovým servisem sice nic nezkazíte, ale ani nikoho nijak zvlášť neoslníte. Zkuste se inspirovat krásou zimní jinovatky nebo lidovými motivy. Designové silnostěnné talíře Nová Melodie od prvotřídní značky Lilien.


Moderní tvar talíře se širokými okraji je doplněn reliéfním zdobením typickým pro kolekci Melodie. Pro výrobu této soupravy byl použit porcelán se silnější stěnou, což spolu s vysokým leskem umocňuje pozitivní vněm z výrobku. Espresso silnostěnné šálky italské výroby pro kavárny.


Italský kávový porcelán CLUB HOUSE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky