středa 22. února 2017

Jídlonosiče termo nerez

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Jídlonosiče a termoboxy na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vnitřní část jednotlivých dóz je z nerezu. Jednotlivé dózy jsou k sobě zajištěny závitem, v horní části jsou sklopná držadla pro snadné přenášení a manipulaci.


Vyroben je z kvalitního nerezu a můžete v něm přenášet hotová jídla, potraviny i polévky.

Navíc pokrmům zajistíte dostatečnou hygienu zejména při jejich převozu hromadnými prostředky. Ve víčku je schránka s dezertní vidličkou a lžičkou. Termonádobu lze použít také.


Moderní jídlonosiče se kulatými vodotěsnými plastovými dózami v termoizolační brašně. Uložené pokrmy vydrží horké nebo studené. V nabídce jídlonosiče s malými i velkými dózami ve barevných provedeních. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření a vrchní poklice.


Misky jídlonosiče se plní max.

Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Dvouplášťový termo jídlonosič udrží teplo déle, než běžný jídlonosič. Mytím v myčce může jídlonosič časem ztrácet své termo vlastnosti. Nerezový termo jídlonosič je šikovný pomocník pro přenášení pokrmů, které udrží dlouho teplé.


Obsahuje tři misky o objemu l, které poskytují dostatečný prostor na. Rozměry: objem 4x l, pr. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie JÍDLONOSIČE , TERMOHRNCE A CHLADÍCÍ TAŠKY.


Do myčky na nádobí jsou vhodné jen nerezové jídlonosiče. Výrobce: Orion český obchod pro domá. Součástí jídlonosiče je přídavná miska o kapacitě litru, která je vhodná na servírování i konzumaci potraviny. Celkový objem termosky na jídlo činí litru.


Připravili jsme pro vás jídlonosiče , ešusy a termoboxy z odolných plastů a prvotřídního nerezu. Nosíte si jídlo sebou do práce nebo jedete na výlet a nemáte možnost si koupit jídlo? V našich jídlonosičích uložené pokrmy vydrží horké nebo studené. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


V sortimentu naleznete jídlonosiče plastové i jídlonosiče nerez.

Nabízíme nerez jídlonosiče s třemi nebo čtyřmi miskami, které se skládají na sebe. Vrchní miska nerez jídlonosiče se zakrývá víčkem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento jídlonosič značky Orion dlouho zachová jejich teplotu jídla. Velmi kvalitní zpracování.


Omezení formy prodeje, přijímáme e-shopové objednávky s osobním odběrem nebo doručením. Vhodný do myčky na nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky