pátek 3. února 2017

Červený běhoun

Červený běhoun

Chete mít v bytě slavnostní koberec? Tento stylový červený běhoun byl vyroben ze 1 polypropylenového vlákna, které tvoří jeho mm vysoký vlas. Egyptě z kombinace polyesteru a viskózy. Hledáte-li praktický a univerzální koberec do domácnosti, pak právě běhoun Laos 220X může být pro Vás tou pravou volbou. Je totiž antistatický, obšitý na všech stranách a díky krátkému smyčkovému vlasu také snadno.


Červený běhoun

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Běhoun jednobarevný ETON červený. Jednobarevné běhouny Eton jsou vyráběny z metráže ve spoustě rozměrů a každý kus je obšitý.


Po celém obvodu je běhoun olemovaný. Je velmi praktickým a moderním doplňkem jídelního či konferenčního stolu. Casa de Engel - běhoun na stůl, stromeček červený 32×1cm.


Červený běhoun

Zušlechtěné vlákno koberce je velmi měkké a příjemné na dotek. Obšití běhounu je ZDARMA. Na tento produkt se nevztahuje - ti denní lhůta na vrácení zboží, jelikož se jedná o zboží na zakázku. Měkké vlákno, pestré barvy a moderní design koberce oživí každý moderní či klasický interiér. Vyrábí se v šíři 60cm, 67cm, 70cm, 77cm, 80cm, 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm, 150cm, 170cm a 200cm.


Velmi oblíbené běhouny jsou běhouny Gold. Karmínově červený běhoun na stůl Unimasa, 1x cm. Okrově žlutý ubrus s příměsí lnu Tiseco Home Studio, 1x 2cm. Vínově červený ubrus s příměsí lnu Tiseco Home Studio, 135.


Mohou dokonce fungovat jako praktické a vkusné kuchyňské předložky. Kvalitní a levné běhouny metráž vedeme obvykle skladem, případně na objednání do několika dnů. Little Red Robin to jsou překrásné doplňky do vaší vánoční kuchyně! Chcete vědět, zda je cena 3Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Jemné motivy v klasické červeno-bílé kombinaci přinesou toho správného svátečního ducha i do vašich teplých domovů!


Uvařte si tedy kakao, zalezte si pod deku a dejte si pár dobrot s Kitchen Craft. Není to tak běžné jako ubrus, který plně pokrývá stůl se dvěma funkcemi - praktickými a deko. Jedná se o klasické vzory v praktických barvách. Tento běhoun vyniká nízkou pořizovací cenou za dodržení určitých standardu.


Lze teda lehce nakombinovat v různých šířích. Až naservírujete všechny ty dobroty a budete si užívat chvíle klidu, dejte tomu třešničku! Vánoční tabule si žádá o něco speciálního! Pořiďte si na svátky běhoun s tématickými motivy!


Vřele doporučuji stalo se mi, že jsem si objednala zboží a pak jsem si uvědomila, že ještě něco potřebuji tak jsem objednala znova a obchod mi upravil objednávku sám od sebe tak jsem měla jedno poštovné i když jsem jim o to nepsala. Jde o koberec úzký a dlouhý, který dekorativně zakrývá podlahu. Vhodný je především pro podlahy s vyšší zátěží.


Červený běhoun

I když běhouny na čas vyšly z módy, dnes jsou opět „in“ a hodí se i do moderních domácností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky