pátek 24. února 2017

Skleněné misky

V naší nabídce mají skleněné misky velmi široké zastoupení, nabízíme misky z lisovaného skla, tvrzeného bílého skla, ve tvarech hranatých, moderních nebo klasické kulaté tvary, dekorované či bez dekoru, v jednoduchém designu z čirého. Uplatní se u vás v kuchyni, na stole nebo jako interiérová dekorace. U nás si vyberete z široké nabídky mís a misek z českého křišťálového skla, hladkých nebo tvarovaných.


Skleněné misky

Užitočné a mnohostranné sklenené misky. Možno, že ich nemajú všetci, ale isto viete, o aké misky ide. Ich majitelia si do nich schovávajú veci, na ktoré sa nenašlo rozumné miesto: mince, kancelárske sponky, gombíky. Vybírejte z 3produktů v kategorii misky a mísy.


Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Moderně čtvercově tvarované skleněné misky z pevného čirého lisovaného skla.


Vhodné na pochutiny, jogurt, salát nebo jako originální kompotové misky. Misky je možné použít s. Najdete zde misky na polévku i zdravou snídani, malé mističky na dipy a servírování jednohubek, ale i velké salátové mísy. Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny, ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze.


Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených nádobách od GLASSLOCK. Prodáváme kvalitní skleněné výrobky, nápojové a dekorativní sklo od předních českých i zahraničních skláren. Porcelánové mísy jsou nedílnou součástí každé sváteční tabule.


Mísy na polévku jsou tajným kořením, které její chuť dovedou k dokonalosti, a salátové mísy s výtečnými saláty představují třešničku na dortu, která tabuli náležitě dozdobí. Odstranit filtr parametrů. Značky (3) Parametrické fi. Hodí se i na sváteční stůl, pokrm v nich dobře vynikne.


Vyrábějí se v moderních tvarech a mnoha velikostech. Některé misky jsou stohovatelné. Praktický kousek představuje skleněná zapékací mísa s víkem. Starožitnosti ze skla u nás nabízejí starožitníci i běžní prodejci z celé České republiky.


Najdete zde starožitné mísy z leptaného skla, misky z irisového skla, starožitnosti z čirého či matného skla, broušené skleněné mísy a tak dále. Nenárokujeme si provizi ze zprostředkovaného prodeje starožitností a. Nejprodávanější produkty z kategorie. Akce 2Kč (vč. DPH) akční cena 1Kč (vč.


DPH). Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Mísy a misky. Skleněná mísa GIRO ø cm.


Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Mísy a misky výprodej. Produkty v akci naleznete v kategorii Mísy a misky akce. Nabízíme široký výběr skleněných mís pro různá použití. Ať už potřebujete hluboké nebo mělké mísy, dekorativní nebo servírovací, vše u nás najdete. Vyrábíme mísy čtvercového i obdélníkového tvaru.


Lze je použít pod různé svíčky nebo využívat např. Ideální pro menší porce zapékané jarní zeleninky, těstovin, brambor či sýrových dobrot. V nabídce TESCOMA je najdete v mnoha provedeních – plastové, porcelánové i revoluční silikonové, které jsou vhodné do mrazničky i mikrovlnné trouby a ocení je stoupenci zdravého životního stylu.


Podle Porovnat (0) Náhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky