úterý 28. února 2017

Nůž schwarzwolf

Free Shipping Available. Check Out Coin on eBay. Fill Your Cart With Color today! Branded clothing and outdoor equipment. SCHWARZWOLF STYX zavírací nůž černá.


Placing order with us is easy and safe. The registrations will take just a few seconds. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V šesti barevných variantách.


Maximální velikost tisku: 25. Máte rádi procházky po lese spojené s houbařením? Velká čepel z nerezové oceli. K noži je dodáváno kožené pouzdro.


Nože schwarzwolf Prodám nože 150kč kus nové. Speciální houbařský nůž se štětečkem a tvarovanou čepelí. Včetně textilního pouzdra se zapínáním na suchý zip. Houbařské nože mají svá určitá specifika a každý vášnivý houbař by měl svůj originální nůž na houby v kapse mít.


Již odzvonila doba, kdy byla jedinou položkou v sortimentu skládacích nožů pouze klasická rybička. Schwarzwolf je nepoůžívany velmi dobrý stav znočkovy s pojístkou. V současnosti se vyrábějí kapesní nože pro mnoho účelů.


Nůž je vyveden v moderním designu s nerezovou úpravou čepele. Délka čepele centimetrů, jejíž část je upravena pro řezání silnějších předmětů. Doporučená technologie tisku: laser L1. Vzhledem k tomu, že je skládací, je ideální na cesty.


Rozměry v zavřeném stavu: 1× × cm. Můžete si tak i během Vaší cesty pohodlně namazat máslo, paštiku či sýr. Má pojistku linerlock a klip pro upevnění na opasek či do kapsy. Nůž má líbivý tmavý design.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Menší nůž líbivých tvarů. Jednoduchý nůž s pojistkou linerlock. Reklamní předmět je možné dodat i bez potisku. K dispozici máme tyto možnosti barevností: 7 kterou prosíme upřesnit výběrem v. Použití: zavírací Všechny parametry.


Malý elegantní zavírací nůž netradičního designu s klipem a závěsným okem v červeno černém provedení. Celý popis a technické. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Lehký zavírací nůž elegantního designu v kombinaci černé a modré barvy. Rukojeť je vyrobena z hliníku, je anatomicky tvarovaná a částečně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky