úterý 14. února 2017

Mačkač na obilí

Nabízíme vám mačkače zrní všeho druhu od výrobce Vladimíra Štose z Číčenic na Písecku. Drobným chovatelům je určen mačkač zrní Getpony, který zpracuje až kg zrní za hodinu. Mačkače zrní mají válce z tvrzené. Prodám nový mačkač -vločkovač obilí , ječmen, oves, kukuřice s výkonem od 50kg hod.


Mačkaná hmota je díky své struktuře vhodná nejenom pro koně, ale stále více se uplatňuje u přežvýkavců. Na samotné válce používáme ocel odolnou proti železu a kamení.

Opotřebení válců je díky tomu i po delší době minimální. V mačkačích obilí se zrna upravují tlakem, který vytváří dva téměř hladké mačkací válce. Stroje - Mackac obili bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Stabilní, kompaktní, snadná montáž Dva pozinkované válce Ø 32mm Excentricky uložený válec umožňuje snadnou regulaci Upínací deska je součástí dodávky,. Dobrý den, chtěl bych si vyrobit mačkač obilí pro své ovečky ale nevím jak. Obilí z mačkače nevykazuje žádnou ztrátu vitamínů.


Nabízím starší funkční mačkač na obilí , zachovalé válce původní mosazné domky na válcích. Je potřeba dodělat uchycení na motor. Prodám Šnekové dopravníky na uhlí ořech,peletky,drtě, osiva atd. Motor mám chybí ještě řemenice. Níže uvedený příklad se týká české farmy, kde jedinou změnou v krmné dávce byl.


Na úplném počátku našeho mletí mouky byl klasický šrotovník, ke kterému jsme neměli motor, takže jsme ho používali pouze na ruční pohon. Začínali jsme s ním před cca lety a funguje bez problémů do teď, dnes už se starým stabilním motorem jako šrotovník na obilí pro zvířata. Mlýnky na obilí , šrotovníky, šroťáky, krouhače řepy, řezačky na kopřivy, drtiče kostí - to jsou základní pomůcky na přípravu krmiv na sekání a drcení krmiva pro zvířata. Pro zpracování obilí nabízíme mlýn, míchárny krmných směsí a mačkač obilí. Ruční vločkovač Eschenfelder AL je vhodný pro zpracování všech druhů obilovin kromě.


Prodám mačkač kostí , přivařený na lešenářskuo trubku , která byla zakotve na v zemi. Nohy na mačkače obilí nejsou v ceně. Delší dobu sháním mačkač obilí.


Vždy se jednalo o nedokonalou a pro drobnochovatele zbytečně drahou techniku.

Na těchto stránkách jsem nalezl inspiraci v podobě MO 30. Hledal jsem bližší dodavatele a našel Zemědělskou techniku v Českých budějovicích, ale s rozdílnou cenou 9. Pokud se točí opačným směrem, je nutno na stroji přehodit fáze. Před naplněním násypky (N), se přesvědčíme zda je hradítko (C) zasunuté tak, aby byl uzavřen přístup obilí do prostoru mezi mačkací válce (M). Pokud by se obilí dostalo do tohoto prostoru před spuštěním motoru.


Vystavit v této kategorii. Aukro Auto-moto Pracovní a zemědělské stroje. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky