úterý 7. února 2017

Meteostanice hyundai wsc 2180

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. DCF 7 data ze senzoru se přenášejí na frekvenci 4MHz.


Meteostanice je vybavena Comfort indexem – ukazatelem optimálního prostředí a může bezdrátově přijímat venkovní teploty až ze tří čidel. Už nikdy nebudete muset ráno řešit, jak se obléknout s ohledem na počasí a nezmoknete kvůli tomu, že deštník necháte doma v očekávání slunečného dne. Celý popis a technické parametry. METEOROLOGICKÁ STANICA. Získate v nej nielen praktického radcu na počasie, ale taktiež pekný doplnok interiéru.


Meteostanica je vybavená Comfort indexem – ukazovateľom optimálneho prostredia a môže bezdrôtovo prijímať vonkajšie teploty až z troch čidiel. Monitoruje stav počasí a dle nastaveného programu předpovídá vývoj počasí na nejbližší dobu. Hyundai WS Senzor sivé. A to všetko zabalené do štýlového perleťového dizajnu.


Meteostanice hyundai wsc 2180

Akční ceny, nejlepší ceny, porovnání cen, srovnání cen a slevy v kategorii Meteostanice. Právě díky němu se bude dokonale vyjímat v mnoha interiérech. Vyznačuje se také atraktivními animacemi pro jasno, oblačno, zataženo, deštivo i pro intenzivní déšť. Zařízení lze upevnit dokonce i na stěnu.


Zaobstarajte si domov nielen praktického pomocníka, ale taktiež krásny interiérový doplnok. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Az időt DCF rádió jel vezérli, jel átviteli frekvenciája 4MHz. Na výběr je hned několik atraktivních barevných variant. Pořiďte si domů nejen praktického pomocníka, ale také interiérový doplněk.


Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. If this is not the manual you want, please contact us. Měření venkovní teploty Udává zda teploměr (meteorologická stanice) umí měřit teplotu exteriéru, pomocí čidla které je k měření v těchto prostorách určeno.


Produkt je momentálne nedostupný. Výrobek je v kategorii Meteostanice. Tovar na centrálnom sklade je originál zabalený (ak nie je uvedené v popise produktu inak). Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. Predaj tohto produktu bol ukončený. Hlídat podobné Vyprodáno. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky