neděle 19. února 2017

Silikonová forma růže

Silikonová forma růže ii. Materiál je měkký a jakýkoli odlitek se z formičky velmi snadno vyjme. Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot.


Naplněné formičky vložte na 5-minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte. Vyrobeno z prvotřídního pružného silikonu.

Rozměry formy: Návod jak si svíčku vyrobit naleznete v seznamu článků. Velikost: průměr 2mm, h 1mm,. Formy na pečení jsou vyrobeny ze speciálního silikonového materiálu, jenž oplývá celou řadou vynikajících vlastností.


Forma nejen na čokoládové dekorace. Velmi flexibilní materiál. Vhodné pro výrobu čokoládových, marcipánových dekorací nebo jiných cukrovinek, např. FIMO, svíčka, mýdlo atd.

S touto silikonovou formou si uděláte krásné růže , které si můžete dát třeba jako ozdobu na dort. Po upečení můžete bábovičky zdobit krémy nebo potírat ganache, na kterou položíte potahovací hmotu. Potahované bábovičky dále zdobte například lentilkami, cukrovými perličkami a dalšími ozdobami. Veselé dortíky se hodí na dětskou narozeninovou.


Detailní popis produktu. Malé růžičky vyniknou jako originální ozdoba dortu. Zpracování vzoru je velmi detailní. Lze vložit do trouby, mikrovlnné trouby nebo mrazáku.


Jednoduchá a praktická forma , která se snadno používá a čistí. Růže - silikonová forma na mýdlo pro domácí výrobu mýdla z glycerínových mýdlových hmot i při metodě za studena. Dále při výrobě svíček, sádrových a pryskyřicových odlitků, šperků apod. Využijte pro zdobení dortů silikonové formičky z naší nabídky. Svatební, narozeninové, dětské i další dorty budou vždy perfektní s ozdobami různých tvarů z fondánu, marcipánu nebo čokolády.


Působivé koláče a dezerty v podobě růže se hodí na každou oslavu. Určitě udělá stejnou radost jako kytice růží. Odolává teplotám od -°C do 2°C.

Prodej formy na pečení bábovky realizujeme po celé ČR formou balíkové zásilky. Výrobky z této formy jsou vhodné jako malé dárky, výrobky pro koláže a dekorace. Používá se i ve studené kuchyni např. Formu není nutné před použitím.


Popis: Nová, nepoužitá. Doprava Doručení zdarma! Produkt byl úspěšně přidán do nákupn. Průměr výrobku je 22cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky