pátek 3. února 2017

Fiskars housenice

Vhodné pro střih čerstvých větví až do průměru mm Ideální např. Their cutting power is boosted by an ingenious gear mechanism and they have sharp, quality. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Prodloužená záruka let.


Můžete s nimi stříhat nad hlavou bez použití žebříku nebo na úrovni země bez ohýbání zad či práce.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. FISKARS housenice najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Hlava je otočná o 230° pro jednoduché stříhání i hůře. Toto táhlo se bohužel posouvá po tyči směrem dolů i když taháte za spodní kouli ( obojí je totiž na stejném lanku ). Takže při určitém způsobu držení housenice se táhlo zasekne o ruku, kterou tyč dole držíte a tím se znemožní dokončit střih. To se nechá cvikem ale zmáknout aby ruka nepřekážela.


Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno.

Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb. Nástavec prodlužovací na housenice Fiskars. Nůžky ke stříhání větví do průměru mm. Dosah až do výšky m. Rukojeť nastavitelná v úhlu 270° pro snadnější manipulaci. Ideální pro stříhání růží bez rizika poškrábání rukou.


Velkou střihací sílu vyvinete pouhým posunem oranžové. Nové fiskars Dlouhé zahradní nůžky s převodem - KVALITNÍ ! Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu! Kdo rád a pravidelně zahradničí, toho jistě velice potěší kvalitní pracovní pomůcky a nářadí. A jedním takovým potěšením jistě bude zahradní set housenice UPXa nůžek Solid Pznačky Fiskars. Tím se zvýší jejich dosah.


Zahrada Bazény, vířivky a jezírka Bazény Přípravky pro bazény a jezírka Příslušenství k. Nastavitelná střihací hlava. Oboje mají stejné parametry, ty prodloužené mají nutnost prodlužovacího nástavce a ty druhé jsou teleskopické a vysouvací? Nebo jsou teleskopické oboje?


Ty prodloužené jsou na skladování menší.

Mají nastavitelnou střihací hlavu a střihací mechanizmus s velkým převodem a dovolují tak rychlé, pohodlné a bezpečné střihání větví. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Univerzální zahradní nůžky na živé ploty výrazně zvyšují produktivitu práce při tvarování stromů. Dosáhneme s nimi ze země až do výšky m bez použití žebříku. Střihací hlava se dá nastavit v rozsahu 270.


Přináší však další inovace pro ulehčení práce. Násada se stříhací hlavou je dlouhá m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky