středa 22. února 2017

Lovecké nože s pilkou

Záchranářský nůž s pilkou Joker Záchranářský nůž s pilkou černěný je záchranářský nerezový nůž. Mikov 232-XH-KP lovecké zavírací nože. Lovecké a turistické nože s pilkou. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Pre všetkých, ktorí trávia čas v prírode a chcú byť pripravení na všetko, ponúkame lovecké nože rôznych kategórií. Okrem toho tiež u nás nájdete aj potrebné príslušenstvo, sekery, brúsky na nože aj puzdra.

Mezi noži s pevnou čepelí u nás najdete i jedinečné ručně vyráběné nože. Kapesní lovecké nože mají většinou ještě další příslušenství, které je potřeba pro práci s nožem. Prodáváme nože , katany, manikůry a mnoho dalšího. A dvojnásob to platí u myslivce, zálesáka nebo lovce!


Zavírací lovecké nože si jejich uživatelé cení hlavně pro svou nízkou hmotnost, dobrou manipulaci a skladnost. Každý muž má mít svůj nůž. Pokud by Vám z jakéhokoliv důvodu nepasovaly zavírací lovecké nože , tak máme v nabídce i lovecké nože s pevnou čepelí. Nabízíme širokou škálu zavíracích loveckých nožů, od střenek z olivového dřeva až po paroh.


Nože lovecké od renomovaných světových výrobců, kteří se na výrobu loveckých nožů specializují.

Zejména firmy Muela a Marttiini mají mnohaleté zkušenosti s výrobou mysliveckých a loveckých nožů. V nabídce naleznete nejrůznější typy loveckých nožů. Zavazáky, štíhlé a pevné nože , sloužící k zárazu zvěře.


V našom internetovom obchode, army shope nitra máme v ponuke okrem loveckých nožov aj iné druhy nožov. Další Nože značky JOKER nakupujte výhodně na lypo. Má černěnou střenku a čepel s pilkou.


Poľovnícke nože s pílkou. Doručenie zajtra, obrovský výber, super cena. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.


Internetový obchod s kvalitnými nožmi. Nože s pevnou čepelí Pevné nože jsou po celém světě využívány pro své jedinečné vlastnosti: sílu, ostrost a extrémní spolehlivost při zátěži. Když kupujete nůž s pevnou čepelí, kupujete víc než jen nůž, získáváte tím spolehlivý nástroj pro outdoor použití.


Skladom všetky typy nožov ako vrhacie, karambit, motýlik nôž a iné. Výmena tovaru alebo vrátenie peňazí. AUS4-A, AUS6-A), vyrobená z kvalitnej zliatinovej nerezovej ocele. Vlastnosti nože na lov.


Najdete je, stejně jako většinu jiných typů, ve variantě s pevnou i zavírací čepelí. Ta bývá vysoce odolná proti opotřebení. Většinou se dělá z kvalitní slitinové nerezové oceli.

Hledáte pravé vojenské lovecké nože ? Od nás k vám poputují přímo z armádních zásob. EXCALIBUR ARMY je váš odborník na military výprodej! Legendární kapesní nože Victorinox, multitooly Leatherman, dřevěné nožíky Opinel, české nože a Rybičky Mikov, houbařské nože Joker nebo lovecké damaškové nože z ruské kovárny! Eshop Kvalitní nože nabízí opravdu široký sortiment kapesních, nářaďových, loveckých, vyhazovacích, pracovních, sportovních nebo armádních nožů.


S pilkou na horní straně čepele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky