pondělí 6. února 2017

Broušená karafa

Drivers available same day. Huge Savings on Fluorescent Tubes. Free Shipping On Orders Over £45! Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal.


Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Ručně broušené karafy Bohemia Crystal v naší nabídce jsou zdobeny jak klasickým bohatým brusem 500PK, tak lehkými brusy našeho vlastního designu.

Dekantační nádoby - karafy na víno pro rozvinutí aroma a chuti. Sladkost, která potěší. Kabát ušitý z čarovné sítě kouzlí s naší představou a pohrává si s jedinečným klenotem, třešničkou, která je naší výjimečnou ozdobou. Inzerát broušená karafa v okrese Litoměřice, cena 800Kč, od jana. Broušená karafa na whisky s různými motivy slouží také jako dokonalý designový prvek interiéru a přidává tak prostředí na důležitosti.


Originální řešení i pro výjimečný dárek pro. Elegantní karafu hrdě zdobí ručně broušená hvězda a výrazná zátka. Tu vyrábíme ve všech třech barvách křišťálu, který v naší nižborské sklárně vzniká - v klasické čiré, ikonické růžové nebo elegantní “cigar” hnědé.

Karafu z kolekci Amadeus můžete směle kombinovat s mnohými produkty od Rückla. Ručně broušená křišťálová karafa s ručně malovaným motivem zlaté lebky z kolekce Hamlet. Inzerát Broušená karafa v okrese Přerov, cena 300Kč, od Simkazapletka na Sbazar.


Popis: Nová, nepoužitá, broušená karafa. Základní surovina vyrobená v České republice - Nový Bor. Možno vybrat různé barvy krystalů. Karafa je dekorována lehkým brusem Mašle, u kterého se střídá matný a lesklý vzor. Láhev karafa na víno - dekor 1- Razno - crystal-bohemia objem cca litru.


LÁHEV NA VÍNO RUČNĚ BROUŠENÝ ČESKÝ KŘIŠŤÁL tradiční velmi bohatý a oblíbený dekor. Sklo - karafy, starožitnosti. Už v pravěku lidé vyráběli hroty šípů z přírodní formy skla - obsidiánu. Podle archeologických nálezů můžeme předpokládat, že první skutečné sklo bylo vyrobeno na pobřeží severní Sýrie, Mezopotámie nebo ve starověkém Egyptě. Whisky karafa má objem 8ml.


Moderní vzor brusu má úspěch u všech generací a dobře se kombinuje s dalšími skleněnými výrobky v téže dekoru. Karafa na whisky má typický hranatý tvar a kulatou zátku, která je taktéž dekorovaná. Skleněná karafa lze zakoupit samostatně nebo v setu se sklenicemi na whisky či rum.


Prodám starožitnou broušenou karafu z českého křišťálu.

Broušené karafy jsou broušeny klasickými dekoracemi 50 větrník, mašle a kometa, ale také dalšími broušenými vzory. Pod značkou TOP CRYSTAL se skrývají luxusní výrobky z barevného přejímaného křišťálu s obsahem PbO, které byly ručně vyrobeny těmi nejlepšími českými skláři. Přídám ještě druhou karafu.


Vše viz foto, cena za vše. Nádherná lehce zabroušená karafa na whisky z těžkého skla PB2 vytváří unikátní barevné zlomy světla a destilátu dodává nádhernou jiskru. Karafa je vyrobena z rukou českých mistrů ze skláren Bohemia Crystal.


Krásná skleněná karafa s kamínky Swarovski. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Láhev na whisky z českého broušeného skla s obsahem min. Broušená karafa má stabilní tvar a větší váhu.


Objem této skleněné láhve je 8ml. Samozřejmostí je zátka,. Broušená karafa se šesti pohárky- bezolovnatý křišťál, vše broušeno do svislých fazet, zdobeno jemnou malbou a zlacením. Výška karafy se zábrusem 24cm, pohárky 8cm. Všechny kusy v top stavu.


Vyrobeno v třicátých letech minulého století.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky