pátek 24. února 2017

Keramické nože eta

Tento produkt se již neprodává Již není v nabídce. Kód produktu: ETASETKERNOZE3. Praktická a hezká sada kusů keramických nožů značky Eta , potěší každou kuchařku či kuchař.


Počet kusov v sade Materiál čepele keramika Materiál rukoväte plast. Keramické nože jsou sice velmi křehké, ale jejich řez je velmi jemný a ostrý.

Opravdu vám bude ke krájení stačit jeden čistý řez. Zeleninu či maso vám keramické nože nakrájí s brilantností. Sada keramických nožů ETA. V sadě jsou keramické nože. Zobrazit všechny recenze.


Počet kusů v sadě ks Materiál čepele keramika Materiál rukojeti pla. Prodám tři keramické pivní poháry za 5- Kč nebo vyměním. Můj sběratelský obor jsou vzduchovkové zbraně a jejich příslušenství a kapesní zavírací nože.

Poštou nezasílám, předání na místě. Kontaktovat pokud možno telefonem nebo SMS. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov. Doplňující informace o ETA keramické nože ks černá - na stránkách kasa. Všetky informácie o produkte.


Hodnotenie a recenzie ETA Set keramické nože. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Navíc osobní odběr zdarma ve. Nôž lúpací s čepeľou v bielej farbe vyrobené z keramiky. Kuchynské keramické nože.


Ingenio Ceramic pre stále ostré, dokonalé a bezpečné krájanie od Tefalu.

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Bez nožů byste se v kuchyni zcela jistě neobešli, jde totiž o základní nástroj, s nímž si připravujete suroviny před samotným vařením nebo pečením, otevíráte sáčky a mnoho dalšího.


Kompletná ponuka produktov z kategórie nože ponúkaná pod značkou eta , ktorá je zárukou kvality. Pozrite si aj ďalšie produkty v našom katalógu. Zlacnené produkty v kategórii nože sú označené modrým štítkom.


Produkty, pri ktorých máte možnosť využiť zľavový kód sú označené zeleným. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky