středa 1. února 2017

Sud na zelí 30l

Sud hrnec na zelí keramika zelák - 30l. Keramický sud na zelí s víkem v různých objemech. Zelák keramický sud na zelí 30l s víkem. Součástí je poklička i zátěž.


P oměr plnění zeláku zelím je 95. V této kategorii naleznete keramické (kameninové) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce osvědčily.

Nabízíme lety ověřené slovenské sudy na zelí , až do objemu 40l. Každý sud na zelí (zelák) se snažíme co nejlépe zabalit, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy. Hrnec na zelí zelák 30l s víkem, keramický.


Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů. Vhodný k nakládání zelí ,masa nebo okurek. Právě si prohlížíte zboží značky na e-shopu ELPOS-domácnost.


U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový. Plastový sud na zelí se zúženým hrdlem a šroubovacím víkem o objemu l. Ideální pro výrobu domácího kysaného zelí nebo nakládaných okurek, tzv.

Do sudu se nesmí lít horká voda, kvůli možnému popraskání. Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů. Sud skladujte ve svislé poloze, víkem nahoru. Sud nemá ve víku těsnění, jelikož při kvašení je třeba, aby se plyny nehromadily v sudu.


Průměr otvoru je cm. Při převzetí zásilky je nutné ji ihned zkontrolovat před přepravcem, na případné pozdější reklamace nebude brán zřetel. Tuto položku vozíme pouze s přepravcem Toptrans kde je jistota doručení zboží v pořádku. Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů.


U daného hrnce na zelí je možnost výběru z. Sudy na zelí nezasíláme, možnost pouze osobního vyzvednutí. Tradiční výroba Českého výrobce. Dostupny od: minimální množství je 1. Ve sklepě jed­noho domu odpo­čívá něko­lik vyslou­ži­lých věcí – sád­rový trpas­lík, toa­letka, kla­vír, hodiny, starý gra­mo­fon, sekre­tář, sud na kyselé zelí. Na podzim si naložíte bílé zelí do kameninového hrnce a budete mít zdroj domácích přírodních vitamínů po celou zimu.


Spo­lečně nos­tal­gicky vzpo­mí­nají. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sud na zelí.


Sud na zelí 30l , keramický zelák KDB - Česká výroba.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Cena s DPH Dodání do - dnů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky