pátek 10. února 2017

Dekorace z pet lahví

PET lahve a udělat si pěkné vánoční ozdoby za minimální náklady. Pokud máte spoustu zbytečných plastových lahví, pak byste měli určitě sledovat toto video! Sdílet se svými přáteli nádherné nápady z plastových lahví!


Hudba: Musiquarius - Running. DIY dekorace z lahví DIY Deco vyrobené z lahví na víno se v posledních letech stalo super populárním.

To má velmi dobré důvody. Z toho můžete vytvářet projekty v různých barvách a tvarech. Navíc získáváte vždy velmi elegantní vzhled a nemusíte dělat nic skvělého na to, abyste ho ochucovali.


Z různě tvarovaných a barevných PET lahví si můžete odříznutím vrchní části s hrdlem vytvořit organizéry na psací potřeby do kanceláře nebo třeba na kosmetické štětečky do koupelny. Krmítko pro ptáky také vyrobíte velmi jednoduše z PET lahve. Ve střední části PET lahev propíchněte dvěma.


Maminky a děti tvoří z PET lahví vitráže, zvířátka, domečky, ozdoby a dekorace , rakety, obrázky, z víček aj.

Impression jet d’encre amis éléphant d’une peinture aquarelle originale par Eric Sweet (original a été vendu). Jan This Pin was discovered by Irena Marie Hartingerová. PET lahví Projekty ve kterých se recyklují nepotřebné předměty jsou vždycky skvělé.


Obzvlášť když jde o plastové lahve, které patří k těm horším nerozložitelným odpadkům. Každý den vyhazujeme spoustu věcí – „odpadků“. Přitom mnoho z nich se dá ještě využít, dají se vykouzlit zajímavé ozdůbky, doplňky, dekorace , … S mnoha dalšími věcmi si děti mohou ještě užít spoustu legrace. Dnes si proto ukážeme, jak se dají využít staré PET lahve. V podrobných fotografických postupech doplněných o textové instrukce se přesně dozvíte, jak z nevzhledných PET flašek vykouzlit fascinující kousky pro oživení každého outfitu.


Vyrobíme si dekoraci do oken. A věřte, že až svým kamarádkám řeknete, že jsou z obyčejných plastových lahví , nebudou věřit vlastním očím. Tvoříme z PET lahví 59. Ozdoby a dekorace Postavičky, zvířata a objekty Hra s víčky Ostatní 14.


Hodně potřeb pro zahradu jde snadno vyrobit podomácku – chytře, šetrně a ekologicky – ze věcí, které by jinak skončily v koši. S těmito geniálními nápady už nemusíme kupovat nové plastové nádoby a pomůcky. Z PET lahví si ustřihneme dno (na kytičku potřebujeme dna z PET lahve, na podklad bílé a střed třeba růžové nebo fialové), z něhož si pak vystřihneme tvar kytičky.


Hotové kytičky lepíme na.

Dekorace na šaty aneb módní doplněk. Pet lahve se dají využít i jako módní doplněk, ať už z nich vyrobíte přívěsek na náhrdelník či brož, nebo z nich začnete vytvářet šaty. Odřízněte dno plastových lahví 2. Připojíme požadovanou vysoušeč vlasů. Musíte to udělat na povrchu odolném proti vysokým teplotám, držet spodní část láhve s paprskem) 3. Okraje okvětních lístků by se měly zvlnit. Pak si barvu barva laku na jedné straně.


Vypusťte lahvičky z lahví a zbarvíte je. Do květináčů z plastových nádob můžete vysadit jarní sazeničky i zeleninu. Přenosné květináče z PET lahví využijete na zahradě i při pěstování máty. Ta má tendenci se rychle rozrůstat po celé zahradě. Potřebujete děti o prázdninách zabavit?


Můžete se s nimi pustit do recyklace PET lahví a vyrobit si z nich roztomilou dekoraci v podobě stále populární sovičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky