středa 8. února 2017

Kuchyňský robot nerez

Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Kuchyňský robot má v základní výbavě nerez kotlík, šlehací metlu, hnětací lopatu a hnětací hák. Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta.


Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři.

Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů. Pyšním se opravdu skvělou porcí výkonu, s kterým Vás ohromím. Mám široký výběr z rozmanitého příslušenství a na své si přijde opravdu každý. Sháníte-li nejlepší multifunkční kuchyňský robot , kupte ho na FAVI.


Nabízíme stovky produktů - celokovové roboty, mnoho značek i barev s funkcemi od šlehání po mletí masa. Skvělý dárek pro každou zapálenou hospodyni. Víceúčelový nůž z nerezové oceli.

Velikost kuchyňského robotu je dána objemem kotlíků. Celokovový robot s výklopnou hlavou a nerez mísou l. Speciální tvar a konstrukce šlehací balónové metly. Jednodušeji a rychleji tento kuchyňský robot připraví dokonalé těsto s vysokou rychlostí míchání. Díky obrovskému výkonu motoru je příprava těst hračkou.


Pro optimální míchání, šlehání a hnětění s praktickým příslušenstvím máte v jednom zařízení mnoho. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Jak už jsme se zmínili jde o multifunkční přístroj, který nejenom šlehá, hněte a mixuje, ale navíc mele maso, strouhá, odšťavňuje, tvaruje cukroví, plní klobásy a zvládá další věci. Není nic, s čím by si robot neporadil.


Díky typům kotoučků můžete krájet, strouhat nebo připravit domácí hranolky. K snídani si můžete vychutnat čerstvou ovocnou šťávu. Průmyslový profesionální kuchyňský robot SPAR SP 200.


Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a. V pohodě by měl zvládnout hned několik činností (sekání, mixování, šlehání a další), ale může být dovybaven i odšťavňovačem, sušičkou na ovoce nebo lisem na citrusy. Univerzální kuchyňský robot SPAR SP-800A v bílém provedení je vybaven kotlíkem o objemu l, metlou, hákem, míchačem a plastovým krytem s násypným otvorem. Kvalitní kuchyňský robot vám tak pomůže s krájením, sekáním, strouháním, šleháním i mixováním.

Zastane práci hned několika spotřebičů najednou – můžete s ním mixovat, sekat, šlehat, odšťavňovat nebo uhníst dokonalé těsto, aniž byste museli mít sílu jako zkušený kulturista. Domácí buchty, koláče, mazance, knedlíky, majonéza, sněhové pusinky - to je vizitkou dobré hospodyňky. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Je vybaven bezpečnostními prvky, gumovými návleky nohou pro větší stabilitu, odhlučnění a hygienu. K uvedenému zařízení nejsou možná další přídavná zařízení! Se silným motorem umím udržovat nastavené otáčky i při… Rychlý náhled.


Robot SPAR SP 5A má mechanické ovládání a plynule volitelné rychlosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky