pátek 24. února 2017

Džbán tescoma

Džbány z žáruvzdorného borosilikátového skla opatřené odšťavňovačem citrusových plodů a chlazením vynikající pro přípravu a podávání studených i teplých nápojů. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Vynikajúci na prípravu a podávanie chladených aj horúcich nápojov. Vyrobený zo žiaruvozdorného brosilikátového skla, viečko z kvalitného plastu. Horúce aj studené, alko aj nealko – TESCOMA má všetko pre štýlovú prípravu a vkusné servírovanie vašich obľúbených nápojov. Vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů.


Vyrobeno ze žáruvzdorného borosilikátového skla, víčko z kvalitního plastu. Prvotriedne sklo a vyberaný, cenami ovenčený dizajn bude vašim nápojom svedčať! Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 2Kč s rychlým doručením. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Součástí konvice je plastové sítko k vyluhování sypaného čaje, bylinek nebo čerstvého ovoce, a také chladicí díl.


Džbán tescoma

Džbán je vyroben z žáruvzdorného boro. Má dostatečný objem, pojme až točených piv. Ve džbánu z žáruvzdorného skla lze podávat i horké nápoje. Univerzální džbán , který umí připravit lahodné chlazené nápoje stejně hravě jako ty horké, se jmenuje TEO.


Objem litru se postará o váš pitný režim, ať už máte chuť na ovocnou limonádu, vinný střik nebo voňavý čaj. Sháníte džbán dostatečně velký, vhodný do lednice, na vaření i do myčky? Je vyroben z žáruvzdorného borosilikátového skla.


Můžete v něm klidně ohřát na sporáku třeba kakao. Je vhodný pro plynové, elektrické i sklokeramické desky. See all the product information.


Patříte mezi milovníky letních drinku a ledových čajů? Znáte ten přípa kdy nakrájené ovoce napadá do jednoho kelímku a ostatním nic nezbyde? Máme pro vás ideální řešení, a to džbán. Ihned po dosažení varu džbán odstavte na vhodnou podložku pod nádobí.


Tescoma džbán na pivo myBEER l. Volte správnou velikost plotýnky, průměr plotýnky musí být stejný nebo menší, než je průměr dna nádoby. Při použití na plynovém sporáku používejte rozptylovací síť-ku, plamen plynového hořáku nesmí přesahovat okraje dna džbánu. Karafa na vodu l světle zelená, Wesco.


S vyluhovacím sítkem a. Súčasťou je viečko z odolného plastu. Má odnímatelnou přihrádku, do které můžete nakrájet čerstvé ovoce, zeleninu nebo mátu. Nádoba džbánu je vyrobena ze žáruvzdorného skla, kromě postávání v chladu proto džbánek zvládne i ohřev na plynovém, elektrickém nebo sklokeramickém sporáku. Svoje produkty distribuuje do viac ako krajín celého sveta. Sortiment sa sústredí na kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie.


Džbán tescoma

S odšťavňovačem pro snadné vymačkání limetek, citronů, pomerančů a menších grepů přímo do džbánu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky