pátek 17. února 2017

Dřevovláknitá deska

Ideal for Beinn Enaiglair, Sail Mhor, etc. Dřevovláknitá deska difuzně otevřená deska EGGER DHF tl. Vyrábí se z vláken dřeva nebo jiných lignocelulózových materiálů.


Soudržnost je dána uspořádáním vláken a jejich inherentními a adhezními vlastnostmi. Pro zvýšení pevnosti, odolnosti vůči vlhkosti, ohni, hmyzu, hnilobě nebo pro. Vysoká odolnost proti stlačení, velká izolační schopnost v létě.

Dokonalá difúze vodních par. Použitelná jako izolace. Všechny materiály STEICO jsou vysoce ekologické a hospodárné – při jejich výrobě je prvořadou šetrnost k přírodním zdrojům. Přírodní materiály ze kterých se skládají, podstatně přispívají nejen k dlouhodobé životnosti konstrukce, ale i ke zdravému bydlení uvnitř objektu.


DŘEVOVLÁKNITÉ DESKY PAVATEX - nová zelená úsporám. Z těch nejdůležitějších jsou to především jejich naprostá zdravotní nezávadnost, vysoké tepelně akumulační schopnosti, vynikající tepelně izolační vlastnosti, značná požární odolnost, zvukoizolační schopnosti a. Naše firma je distributorem dřevovláknitých desek švýcarského výrobce PAVATEX. Jsme schopni spolehlivě a rychle dodat jakékoliv dřevovláknité desky z nabídky společnosti PAVATEX, vše je k rychlému dodání skladem.

Izolační systém z dřevovláknitých desek pr. Tepelná izolace Steico UNIVERSAL z dřevovlákna nabízí vynikající schopnost absorbovat sálavé teplo, v letních měsících zachovává v interiéru snesitelné teploty. Jedná se o adekvátní náhradu k deskám Pavatex, Agepan a dalších.


STEICO flex Vybrané produkty: Tipy Akce Novinky. Vlákna jsou pojena s lepidlem za vysoké teploty a tlaku. Desky se povrchově upravují. Je to středně hustá dřevovláknitá deska jejíž povrch je broušen po obou stranách. Desku lze dobře opracovávat pomocí frézování, vrtání, broušení.


Paropropustná a odolná povětrnostním podmínkám. MDF desky se vyznačují tím. Základní surovinou je dřevní štěpka zbavená nečistot. Vysušená vlákna se smíchají s lepidlem, nejčastěji formaldehydovou pryskiřicí a dalšími.


Univerzální izolační vrstva může být využita do všech typů skládaných suchých podlah. Ve spojení se speciální dřevěnou lištou představuje ideální izolační systém pro pevné dřevěné podlahy. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ.


Sololit surový je surová dřevovláknitá deska , která se vyrábí splstěním speciální rozvlákněné lignocelulózní hmoty mokrou cestou. Polotvrdá dřevovláknitá deska (anglicky medium-density fibreboar MDF) je multifunkční alternativou masivního dřeva. Je vhodná pro povrchovou úpravu laminací, vysokotlakým laminátem, lakováním, dýhováním, frézováním v ploše i hraně.

Tlumí prostorový hluk v místnosti u vícevrstvých dřevěných a laminovaných podlah do dB. Snad nejznámější je dřevovláknitá deska označovaná zkratkou MDF. Hobra dřevovláknitá deska.


Oproti dřevotřískám má homogennější a jemnější strukturu, tudíž se lépe opracovává a může mít frézované profily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky