úterý 7. února 2017

Šroťák na ovoce

Prodám elektrický drtič šrotáček na ovoce s elektromotorem 7kW na 220V. Metrák ovoce zemele za cca 10min na malé kousky nerezovým nožem jak na obrázku č. Elektrické drtiče ovoce jsou vhodné na větší objemy ovoce. Nabízím k prodeji nový nerezový drtič pro drcení ovoce a zeleniny, je vyroben z potravinářské nerezové oceli, kvalitní dílenské zpracování. Použitá nerezová ocel zajišťuje.


Teno drtič na ovoce je určen k drcení ovoce pomocí běžné elektrické vrtačky.

Nádoba drtiče je vyrobena z nerezového plechu o objemu 20L, víko s bajonetovým uzávěrem z potravinářského polyethylenu. Na jeden pracovní cyklus rozdrtíte minimálně kg jablek. Ovoce není potřeba krájet na menší kusy.


Vrtačkový drtič ovoce je přípravek pro klasickou vrtačku, se kterým si také umelete ovoce. Popis: Nabízíme k prodeji šroťák na ovoce , stav viz foto. Kolem Na ovoce se točí mnoho zajímavých a inspirativních lidí – ryzích nadšenců i opravdových profesionálů. Rádi bychom vás s nimi postupně seznámili, proto jsme připravili sérii rozhovorů ROK S ( NA ) OVOCEM.


Každý měsíc otočíme novou stránku v našem Kalendáři a ukážeme vám hojnost v životě osoby, kterou zrovna zpovídáme. Kulaté sušičky ovoce jsou typičtější variantou.

Obvykle mají motor úplně dole uprostře což způsobuje, že teplo stoupá vzhůru nejvíce právě u středu. Proto se může stát, že potraviny na okrajích nebudou usušené tak rychle jako ty uprostřed. Nejvýkonnější drtiče ovoce zvládnou připravit k lisování až jednu tunu jablek o průměru deset centimetrů. Pokud sklízíte a lisujete opravdu velké množství plodů (drtiče jsou určeny pro přípravu všech druhů ovoce určených k lisování), o jeho nákupu rozhodně zapřemýšlejte. Abyste věděli, jaký typ si vybrat.


Tree Cutting Fails Compilation And Idiots With Chainsaw ! Dangerous skills Tree Falling - Duration: 10:05. Náš e-shop nabízí ruční drtič ovoce a elektrický drtič ovoce. Ruční drtič na ovoce pracuje na principu otáčení kličkou, která točí s válci a ty drtí ovoce. Prodam starši hoblovku přidavne zařizeni k okružni pile HOP tovar.


Silikonové formy na pečení a vykrajovátka Silikonové formy na pečení a vykrajovátka Vše nové nepoužité. Těsto se v ní nepřipéká, nemusí se vymazávat, vhodná do všech typů pečících trub a myčky, pečení až na 2stupňů. Pošta Kč nebo osobně. Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější.


Drtiče na zpracování ovoce. Z ovoce jsou pak populární převislé stáleplodící jahody, které se při správné péči dají sklízet od května až do září. Na balkóně ale můžete pěstovat také vinnou révu, ovocné keře či stromky, jako jsou angrešt, maliník, ostružiník, kanadská borůvka a další.


W (u vrtačky raději 350W), což splňuje téměř každá el.

Pro pohon stroje stačí el. I send orders outside of the Czech Republic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky