středa 1. února 2017

Eta spesso 3015 90000

Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Veškeré informace o produktu. Na tyčový mixér ETA Spesso dodáváme metly šlehací, převodovky, nástavce mixovací, nože sekací, nádoby a další náhradní díly.


Díky konstrukci motoru (DC), který drží otáčky i při tom největším zatížení, pro vás máme borce, který bude držet krok s vaším vařením. Tohoto celokovového fešáka využijete na mixování prakticky.

See all the product information. Tyčový mixér SPESSO v sobě snoubí elegantní vzhled se silným výkonem a universálním využitím ve vaší kuchyni. ETA Víko nádoby sekáčku pro 300ml ETA. Len tie najlepšie tyčové mixéry šľahajú kvalitne a rýchlo.


Vďaka konštrukcii motora (DDC), ktorý drží otáčky aj pri tom najväčšom zaťažení a výkonu 7W, pre vás. Tekintsd meg a termék információit. Všetky informácie o produkte.

Nástenný držiak ušetrí miesto na pracovnej doske a vysoký výkon 7W sa nezľakne žiadnej práce. Možnosť získania predĺženej záruky po registrácii na stránke ETA. Prodloužená záruka roky na motor! Velmi snadno našleháte sníh, rozmixujete ovoce do koktejlu nebo rozdrtíte oříšky do cukroví. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Veľmi ľahko našľaháte sneh, rozmixujete ovocie do kokteilu alebo rozdrvíte oriešky do cukroviniek. Jen ty nejlepší tyčové mixéry šlehají kvalitně a rychle. K dispozici je dokonce i pulzní spínač pro okamžité dosažení maximálního výkonu. Můžete se tak spolehnout, že vás mixér v ničem nebude zdržovat a v. Ponorný mixér od českej značky ETA , ktorý si vďaka výkonnému motoru (7W) poradí aj s veľmi náročnými činnosťami, ako je napríklad sekanie ľadu. K dispozícii je dokonca aj pulzný spínač pre okamžité dosiahnutie maximálneho výkonu.


Môžete sa tak spoľahnúť, že vás mixér v ničom nebude zdržovať. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Nástěnný držák ušetří místo na pracovní desce a vysoký výkon 7W se nezalekne žádné práce.


Ruční šlehač ETA Cuore s pohodlným používáním a příslušenstvím včetně tyčového mixéru.

Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve. Thanks to the motor construction (DDC), which keeps the revolutions even under maximum load a. Potřebujete rozmixovat zeleninovou polévku, omáčku nebo připravit dort? To vše zvládne tyčový mixér ETA s bohatým příslušenstvím!


Ostré nože spolu s výkonným motorem zajistí rychlé a jednoduché mixování pokrmů bez. Důvody zařazení mezi bazarové zboží: rozbaleno. Tento výrobek je od prověřeného a známého výrobce ETA a tak si můžete býti jistí, že zakoupený produkt bude kvalitní. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky