středa 22. února 2017

Vrhací hvězdice

O jejich kouzlu svědčí i to, že se v modernější podobě dožily dnešních dnů. I když stále mají svoje místo v nabídce prostředků sebeobrany. Trojcípé až osmicípé vrhací shurikeny. Nabízíme i řadu vrhacích zbraní (nože, hvězdice , sekery) vlastní výroby. Vzhledem k enormnímu nárůstu počtu objednávek ochranných masek a příslušenství prosíme zákazníky o strpení.


Snažíme se objednávky vyřizovat co nejrychleji,ale některé objednávky mohou být zpožděné.

Vrhací nože a hvězdice , ARMY-SURPLUS. Tloušťka použitého materiálu je mm. Model Battle Star se prodává po jednom kuse, kdežto modely Sure Strikes po třech kusech v balení. Army (military) shop AFG.


Prodej zbraní a střeliva Velkoobchod a maloobchod. K vrhacím nožům patří i vrhací hvězdice a sekery. Prostředek tiché likvidace – vrhací hvězdice ROTAČKA.


Nahrazování tohoto nedostatku používáním útočných nožů není vyhovující.

SLA nejsou k házení předurčené ani konstruované. Nůž vrhací KCNC s pouzdrem. Celokovový vrhací nůž o celkové délce 1mm. Součástí balení je opaskové nylonové pouzdro.


Materiál nože: nerez ocel s titanovým potahem. Jakmile bude zboží dostupné, donese Vám. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Hvězdice tak zůstane v bezpečí i během lítých bojů. Pouzdro je vyrobeno z přírodně vyčiněné kůže a je vyztuženo prošíváním při okrajích.


K dispozici v černé barvě. Cold Steel Battle star vrhací hvězdice shuriken cipa 8mm. Obrovské hroty cípej hvězdice jsou dlouhé až 10cm a relativně snadno proniknou i do tvrdších materiálů. Potřebujete vrhací nůž?


Jsou po stranách ostré pro snadné zachycení. VRHACÍ HVĚZDICE 4-CÍPŮ STŘÍBRNÁ. Kč Kč (bez DPH) Detail produktu. OSOBNÍ ODBĚR NA PRODEJNĚ V KOLÍNĚ.


Vysoká přesnost, kvalitní materiál, 7cípová.

Tento produkt je možné zaslat pouze osobám starším let. Všechny hvězdice máte srovnané ve skládacím pouzdru, které se Vám vejde do každé kapsy (i té náprsní ;-). Objevte kouzlo magických shurikenů, které byly po staletí noční můrou pro samuraje.


Je to lehká a bezpečná vrhací zbraň na dřevárnu či larp. Pro delší trvanlivost doporučujeme ošetřovat silikonovým olejem. S účinným použitím se počítalo do m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky