pátek 17. února 2017

Domácí pekárna professor

Pekárna chleba, příkon 8W, max. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Odložený start, Displej, 9W, Program bezlepkové pečení. Lahodný křupavý chléb včetně bezlepkového, výborný jogurt nebo těsto k přípravě dortu, to vše zvládne tato domácí pekárna snadno a rychle díky přednastaveným programům.


Náhradní díly na pekárny chleba Moulinex, Tefal a dalších značek.

Domácí pekárna - recepty na každý den. Dodáváme náhradní díly na domácí pekárny. Na pekárny dodáváme háky hnětací, nádoby, řemeny, motory nebo topná tělesa a další náhradní díly.


Výhodou domácí pekárny Professor D Pje vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem a časovač až na hodin. Vaše domácí pekárna je výsledkem dlouholetého vývoje a zkušeností s domácími pekárnami. Jestliže jste nikdy vlastní chleba nepekli, jsou pro vás informace v tomto návodu nezbytně nutné pro to, abyste dosáhli co možná nejlepších výsledků.


S tímto přístrojem můžete každé ráno snídat čerstvé a chutné pečivo.

Pečení chleba nebylo nikdy snadnější. Dobrý den, vzhledem k tomu, že nová pečící nádoba není k sehnání, nabízím pekárnu někomu jinému. Motor je absolutně v pořádku. Odešla mi metla - oloupal se teflon.


O nádobě všichni dodavatelé řkají. Některé pekárny kromě pečení chleba nabízejí i program na pečení sladkého pečiva, baget, těsta na pizzu nebo zavařování. Veškeré informace o produktu. Mám tuto pekárnu už 2roky a absolutně super!


Kamarádka si koupila daleko dražší, ale má ten problém, že musí chleba ihned po upečení vyklopit, jinak začíná vlhnout. Podle mě je to super pekárna pro ty, co si nejsou jistí, jestli by pekárnu opravdu využili. Upečete si voňavý chléb, třeba bezlepkový pro celiaky, ale i marmeládu nebo mazanec z domácí pekárny.


Recepty najdete v této kategorii, stejně jako tipy, jakou domácí pekárnu koupit. Zdroj: Professor Ingred. O tom, že vůně čerstvě upečeného chleba není spjata pouze s návštěvou obchodu, vás přesvědčí vaše soukromá domácí pekárna chleba.


Stačí jen přidat suroviny pro váš domácí chléb a domácí pekárna vše ostatní obstará za vás.

Vzhledem k tomu kolik lidí dnes ze zdravotních důvodů musí držet bezlepkovou dietu, máme pro Vás i speciální domácí pekárnu pro bezlepkové pečení. K vánocům jsme dostali domácí pekárnu Professor DP-01. Skvělá věc, pekárna udělá většinu nudné práce a přitom ani nenasviníte v kuchyni. Tak jako těsto hnětá pekárna , jsem ho já nikdy neuhnětal.


Vy jen vložíte, co je třeba, a pekárnu spustíte. Zásadní výhodou oproti kupovanému pečivu je, že vy ovlivňujete složení. Recepty z této publikace zahrnují chléb z celozrnných mouk (pšenice, žito, sója kukuřice), na chléb z bílé mouky, na chléb kynutý s droždím i kvasem, přípravou domácího kvasu, ale i recepturami na slané a sladké pečivo včetně rohlíků, housek, baget, pizzy, koláčů, vánoček atd. Automatická domácí pekárna. Forma s antiadhezní úpravou, dvěma hnětacími háky a víkem se skleněným průzorem.


Plně automatická příprava těsta a chleba. Popis: - nastavení velikosti chleba - nastavení stupně propečenosti kůrky (světlá, střední, tmavá) - funkce odložený start (hodin) - funkce udržování teploty po ukončení programu - LCD displej - akustický signál - program pro bezlepkové pečení - barva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky